Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40.hétben vagyok és nagyon...

40.hétben vagyok és nagyon érzékeny lettem így a végére.Ha megkérdezik, hogy hogy vagyok,már azis idegesít.Minden nap egyre h nehezebb, sajnálom a babát is hogy alig fér már el. Nagyon szeretnék már túl lenni rajta. Valaki tapasztalt hasonlót?

Figyelt kérdés
Azért idegesít ha meg kérdik, hogy vagyok mert arra kíváncsiak, meg szültem- e már.. Meg az akaszt még ki, hogy mindenki azt kérdi hogy még hogyhogy nem szültem meg
2023. márc. 2. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A babát ne sajnáld, ő jól érzi magát bent :) Mindjárt vége, kitartás!
2023. márc. 2. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A babát nem kell sajnálni. Ne aggódj, ilyenkor már érthető, hogy minden bajod van. Én lenémítottam a telefonom a végén, és semmilyen felületen nem voltam elérhető, igaz, ennek különösebb oka is volt. Ha nem akarsz ilyen drasztikus lenni, válaszolhatod azt is, hogy az egészséges terhesség 38-42 hét, szóval majd érdeklődjenek, ha két hét múlva sem lesz baba.
2023. márc. 2. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális amit érzel. Kérd meg a párod, hogy ezeket a hívásokat inkább rendezze le ő.
2023. márc. 2. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hormonok... Lesz rosszabb is szülés, után 😅 én teljesen logikátlan dolgokon tudtam zokogni
2023. márc. 2. 21:25
 5/10 kajitani ***** válasza:
100%
Én apámra vagyok valami miatt allergiás, múltkor megkérdezte mikor megyek NST-re és üvölteni tudtam volna... szegény. Hormonok... elmúlik majd :)
2023. márc. 2. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy kivagy.Én is ezt érzem,pedig 36.hét.
2023. márc. 3. 07:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj

Engem január végére írtak ki, február 16.-án szültem nekem az utolsó 2 hónap ugyanilyen volt

2023. márc. 3. 08:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Juj az NST-re én is allergiás vagyok, ha kérdik mikor megyek 😂
2023. márc. 3. 09:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam hogy akkor nem csak én vagyok ennyire nyűgös
2023. márc. 3. 09:44
 10/10 anonim válasza:
0%

Szeppuku (切腹) vagy ismertebb nevén harakiri (腹切り), ha Orbánnak is visszaszóltál mérgedben. Úgyis hátrányos megkülönböztetésben lenne emiatt része a kölöknek.

Amúgy ne rám hallgass, hanem az előzőekre. Ajánlom azt is, hogy ne nagyon menj a többi anyuka közelébe. A mai világban mindenki jobban tud mindent a másiknál! Hidd el, nem lesz a gyerek antiszociális!

Ha a család mérgező, hagy ott őket! Tudok segíteni, majd írj privátban! De remélem, nincs igazam.

2023. jún. 17. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!