Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10+5 hetes terhes vagyok, ma...

10+5 hetes terhes vagyok, ma voltam ultrahangon, a nyaki redő 4,70mm, az orvos nem mondott biztató szavakat ?

Figyelt kérdés

Valakinek volt hasonló? Lehetséges még hogy egészséges babánk lesz?

Olvastam hogy nagy a down-kór és hasonló betegségek kockázata..

Nagyon el vagyunk keseredve

2023. márc. 2. 20:34
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!😊 Nálatok is jól fognak alakulni, csak bízz benne!🙏🏼
2023. ápr. 4. 18:47
 42/46 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Mi lett veletek? Minden jól alakult?😊

Mi már 27 hetesek vagyunk, voltunk szívultrahangon is és 2. Genetikai uh.-n ahol mindent rendben találtak!🥰

Remelem nálatok is hasonló a helyzet!

2023. jún. 16. 10:28
 43/46 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Jajj de jó, akkor valóban minden jól alakult nálatok és szépen fejlődik a kis prücsök. Örülök neki!

Szerencsére nálunk is minden jól alakult. A magzatvíz mintavételeredménye negatív lett. Utána voltunk 2. genetikai ultrahangon és magzati szívultrahangon is és szerencsére sehol sem találtak semmi eltérést. Mi 30 hetesek vagyunk jelenleg. Jövő héten megyünk 3. genetikai ultrahangra is és remélem, hogy továbbra is mindent rendben találnak.

2023. jún. 16. 13:39
 44/46 A kérdező kommentje:

Na ennek örülök hogy nálatok is minden jóra fordult!😊

Lassan már itt lesznek velünk a kis babók😍

2023. jún. 17. 08:43
 45/46 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi újság veletek?

Jól vagytok?

Mi is hasonló helyzetben vagyunk annyi különbséggel hogy nálunk ikerterhesség van az egyik babánál 10 hetesen 1,5 mm ödémát találtak a tarkónál.

2023. dec. 19. 14:36
 46/46 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, azóta már 3 hónapos a kislányom, az égvilágon semmi baja nincs hála isten!😊

Nekünk valószínű rosszul nézte a doki, vagy volt ödéma de felszívodott, nálatok sem lesz semmi gond hidd el! Boldog babavárást!😊

jan. 1. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!