Ha ikrekkel lennél terhes megtartanád?
Persze, megtartanám, ez nekem nem indok arra, hogy egészséges terhességet megszakítsak.
Mondjuk nem feltétlenül örülnék, mivel két gyereket akartunk, ezért elsőre még azt mondanám, hogy nem így terveztem, de mindegy, másodjára lehet, hogy kicsit kiakadnék, mert akkor ez azt jelentené, hogy költöznünk kell valamikor - amit szintén nem terveztem már életemben -, mert csak 2 gyerekszoba van.
Ha elsőre lettek volna ikrek, megtartottam volna. Ha másodikra, akkor nem. Ha most, akkor pláne nem.
2 gyereket akartunk, nem férne nekem bele 3.
(2 gyerekünk van már, többet semmi szín alatt)
Első terhességnek igen, mert még az egy gyerekkel járó nehézségeket sem ismertem.
De második terhességnél egész biztosan nem.
Egy tesót terveztünk, kettő lett. Én ajándéknak tekintem őket,annak ellenére hogy természetesen van bennem félsz.
Ha minden körülmény adott, anyagilag is stabil a háttér,megvan a kapcsolatban is a szeretet és a stabilitás stb., csupán azért,mert félek az ismeretlentől,nem szakítanék meg terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!