Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányszor menjünk 4D-s uh-ra?

Hányszor menjünk 4D-s uh-ra?

Figyelt kérdés
Én úgy tudom, nem is kötelező, vagy tévedek? A 24-28. hét között ajánlott, ezt hallottam róla. Elegendő ebben az időszakban menni, vagy a terhesség alatt menjek többször is?
2008. dec. 28. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nem kötelező, ezért egy vizsgálat ára kb. 10.000 Ft.

Én 25-30 hét között olvastam, mindkettőnek megvan az előnye, hátránya.

Ha a 25 hét környékén mész, látható már, hogy fiú vagy lány, viszont még elég ufószerű. Ha a vége felé mész, már nem látszik egyben, pici már a helye, viszont nagyon hasonlít már a születéskori kinézetére.

Mi csak a 30. héten voltunk, a buksiának csak a felét mutatta, mert elbújt, amikor narancslét ittam, akkor elkezdett cuppogni, amikor apa hangját meghallotta, mosolygott. Mi nem szerettük volna tudni, hogy fiú vagy lány, így azt a részt nem mutatta a doki.

2008. dec. 28. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nem kötelező a 4D-s UH,csak aki nagyon kiváncsi az megtudja nézni a pindurját! :) A 24-28 hetet azért javasolják,mert ugyan mindene ki van már fejlődve,de még nem olyan nagy, így könnyebb teljes egésszében lemozizni a kis drágát! :)

Nem ártalmas,ez nem sugár,tehát annyiszor lehet menni,ahányszor akartok! :)

Boldog babavárást!

2008. dec. 28. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kötelező és annyiszor mész ahányszor szeretnél vagy amennyiszer a pénztárcád engedi.Én kétszer voltam (elfogadták az egészség biztosításos kártyám) egyszer a 23. hétben nem túl jó AFP miatt ekkor megtudtuk hogy kisfiú és megnyugodtam hogy minden rendben van vele másodszor pedig majdnem 35 hetes voltam akkor is minden rendben volt és helyes kerek pofija volt szép képet sikerült csinálni róla.Elég ha egyszer elmész de az sem kötelező.Egy élmény..

Boldog babavárást!

36 hetes kismami

2008. dec. 28. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 16. héten voltam először, és azonnal megtudtuk, hogy kisfiunk lesz, mert telibe mutatta magát ;)

Utána még 2x voltunk, de én is úgy tudom, hogy a 24-28. hét között a legjobb, mert akkor még bele is fér a képbe, meg már babaformája is van. (Igaz, én a 16. héten is gyönyörűnek láttam a pici fiamat :) )

Hányadik héten vagy?

Nagyon boldog babavárást! :)

Anyuka+7 hetes terhes

2008. dec. 28. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én kétszer voltam, a 22. és a 30. heteken. De annyiszor mész, ahányszor jólesik. :-)
2008. dec. 28. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én épp a betöltött 12. !!! hét napján voltam és nagy élmény volt így is. Később megint megyek megint, olyan 3-4hónap múlva.
2008. dec. 28. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsótól kérdezném hogy megmutatta a nemét 12 hetesen? Van értelme elmenni ilyan korán? Én még csak most léptem a 7.hétbe de már most nem bírok sokáig várni! :)
2008. dec. 31. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!