Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Káliba (Győr) kell menjünk 2...

Grófházy kérdése:

Káliba (Győr) kell menjünk 2 oldali petevezetékelzáródás miatt. Áprilisra van időpontunk. Hogy megy ez a dolog? Meddig vagy hányszor kell menni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem a Kaáliba jártam, de általában van egy konzultáció (nektek ezek szerint áprilisban), ahol átbeszélitek az eddigi történéseket, és lehetséges kezeléseket. Nektek az elzáródás miatt rögtön lombik lesz, megmondják, hogy a ciklusod hanyadik napján kell újra menned, és ha elkezdtétek a programot, akkor onnantól elég sűrűn kell menni vérvételre, ultrahangra, végül a leszívásra és a beültetésre.

Így gondoltad, vagy félreértettem valamit a kérdésedben?

2010. febr. 13. 22:25
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm,igen erre voltam kíváncsi.

nem tudtam,hogy a konzultáció után mikor is kezdődik el ténylegesen a "kezelés".Jó,hogy nem kell onnantól már hónapokat várni.

köszönöm mégegyszer

2010. febr. 14. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!