Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kit ajánlanátok? (szülész-nőgy...

Kit ajánlanátok? (szülész-nőgyógyász) Győr

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a Háromszéki Józsefhez jártam végig,de nem volt ott mikor szültem:(((Ügyeletben akkor a Hilier Balázs volt nem panaszkodom levezette a szülést,de nem volt vmi szimpi:P

Nem jut eszembe a fiatal szülésorvosnak a neve,de őt nagyon dicsérik(lehet mert még odaadóan dolgozik)

Sokan ajánlották a női szülészt is huh valamilyen Titanilla.Lehet köv babánál hozzá megyek:)))

2011. jún. 3. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is a Háromszéki Józsefhez járok igaz első babám várom de ő nagyon rendes:D Először amikor mentem engem a Csenge Titanilla vizsgált meg szerintem rá gondolt az előző válaszoló!Ő is aranyos!
2011. jún. 3. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Fekete Zoltán, Mika Péter ők nagyon rendesek, mindegyikük fiatal, de tényleg jók.
2011. jún. 3. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:

első vagyok!

Megnéztem neten és a Mika Péterre gondoltam.Nst-n egyszer ő vizsgált és nagyo szimpatikus volt.

Nekem is első babám volt a Háromszékinél:)

2011. jún. 3. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Én Drozgyik Csabához járok, nagyon rendes, és bár még nem szültem nála, eddig pozitív visszajelzéseket hallottam:-)!
2011. jún. 3. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!