Anyósom kikészít. Annyira babonás, hogy szerinte csak a szülés után lehet megvenni a babáknak a dolgokat, ebbe mindent beleértek. Addig SEMMIT. De ezt mégis hogy gondolja?Ki mikor kezd el vásárolni a babónak?
Figyelt kérdés
Már ha a technikai részét nézzük sem kivitelezhető. Mit tegyek? Meggyőzhetetlen. Nem élünk vele egy fedél alatt (szerencsére), de a baba körüli dolgokba mindig beleszól. (26 hetes vagyok)2008. dec. 28. 09:05
11/11 anonim válasza:
Én miután vettem pár dolgot elmondtam anyósomnak, aztán lehurrogott.Ezért nem is mondok neki mást és nem is mutatom meg neki, anyukám is korainak tartotta, de megértett ő látta is a holmikat.Férjem is babonás és míg az első darabot meg nem látta addig vitáztunk is emiatt, ő is akkor akarta volna megvennia dolgokat ha én már a kórházban leszek.Na persze...Most meg már ő maga mondta hogy januártól vásárolunk rendesen.Barátnőm is azt tanácsolta, hogy vegyünk meg mindent időben.Anyósom különben a fiára is azt mondta hogy nem bírja a vért és ne jöjjön be velem(pedig ő bejön).Mikor ezt a páromnak elmeséltem, az volt a rekció, hogy hát ezt anyu meg honnan tudja...No komment.Ne foglalkozz vele mit mond más, ha úgy érzed itt az ideje vásárolj, 23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!