Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes vagyok megfáztam,toro...

16 hetes vagyok megfáztam,torokfájás Herbal swiss italport valamit okozhat a babámnak? Terhes barát de azért aggódok első baba

Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 16:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

#9. Szerinted ha annyi kakukkfű volna benne, hogy vetélest okozna, akkor rá mernék írni, hogy terhesen is fogyasztható??????

Komolyan ennyit sikerül átszűrnöd magadon a világ dolgaiból?

2023. febr. 26. 18:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Erők a ital porol volt szó és volt ott egy hölgy aki azt írta nem ajánlja mivel kakukkfű van benne és vetélést okoz de mivel ezt a mondatot nem tudtam el felejteni nem odafigyelni rá, így megkérdezem az a bíztos.
2023. febr. 26. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm is ezt csinálta, visított mikor petrezselyem volt a levesében. Csak azt nem értette,hogy elvetéléshez több kg petrezselymet kéne ennie... ugyanez igaz a kakukkfűre.
2023. febr. 26. 19:27
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Fú, kérdező, szerintem ne tetézd, van baj a fejedben, nem kevés.
2023. febr. 26. 19:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vetelest okoz a kakukkfu, fahej, a gyomber is es ezen kivul csomo minden mas is, ha naponta megzabalsz beloluk tobb kilot! Ha neked ez sikerul, akkor abszolut elismeresem. Egy egesz elet alatt nem eszel meg egyikbol se ennyit, haha🤣
2023. febr. 26. 20:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi kakukkfűtől elvetélne az ember, nem kellene abortuszra mennie senkinek...
2023. febr. 26. 20:38
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
Paracetamolt vehetsz be. Pl ben-u-ron. A herbal swiss csak drága tea. Nem csinál semmit.
2023. febr. 26. 21:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Én olyan 18-19 hetes voltam mikor fájt a torkom (szintén első baba) a Swiss-Herbalmed medical gyógynövény pasztilla vagy az Isla torokpasztilla ami szedhető várandósság alatt is.

Meg simán ittam mézes teát,igaz egy hétig eltartott mire helyre jöttem.

2023. febr. 27. 11:17
 19/19 anonim ***** válasza:
De nagy pofád van kérdező! Akadjon a torkodon valami!
2023. dec. 30. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!