16 hetes vagyok megfáztam,torokfájás Herbal swiss italport valamit okozhat a babámnak? Terhes barát de azért aggódok első baba
Szerinted ha terhesek is alkalmazhatják, mégis mit okozna?
Értem én, hogy első baba, de azért csak volt józan paraszti eszed terhesség előtt is, nem? Akkor most hová tűnt?
1. Nem azért kérdeztem hogy a sok okoskodó ide pófázzon.
Azért írtam ki hogy első baba mivel ha több gyereked van nyilván tudod mit lehet bevenni mit nem nem az eszem nem ment el mivel kakukkfű van benne és több helyen is olvastam hogy vetélést okoz gondoltam megkérdezem mivel volt egy vetélésem, hogy ha valaki használt akkor nem-e okozott nála valami gondot. Úristen az ember meg kérdez valamit miért nem lehet normálisan válaszolni nincs 3-4 gyerekem hogy tudják mindent inkább meg kérdezem de látom másnak az agyába van gondok azt se tugyatok miért kérdezem de egyből bunkon kell válaszolni pont leszarom az ilyen válaszokat. 🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!