Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt szeretném mondani hogy 16...

Azt szeretném mondani hogy 16 hetes terhes vagyok.És kb 1 hete érzem h mozog a baba de tegnap nm éreztem.Voltam mult héte dokinál de nm nézte meg csak az eredményeket. Szerintetek van okom agodásra?

Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 07:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, nagyon kicsi még ilyenkor. Az se probléma ha napokig nem érzed.
2022. nov. 4. 07:45
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy az 1-es válaszoló írja. Még pici, nem lehet mindig érezni. Én 20 hetesen éreztem először az első gyermekemet, de még jó pár hétig utána is voltak olyan időszakok, amikor nem éreztem mindig.
2022. nov. 4. 07:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszokat🙂 hatt azert sokkal nyugottabb lettem koazi meg egyszer
2022. nov. 4. 08:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi*
2022. nov. 4. 08:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
24. héttől kell érezd minden nap.
2022. nov. 4. 08:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi akkor nm is megyek a dokihoz elég ha a genetikai vizsgalat utan megyek.
2022. nov. 4. 08:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem is az volt hogy 17. Héten kezdtem el érezni a mozgást és minden nap éreztem aztán 22 hetesen nem, és jött a pánik. Beszaladtam a kórházba és ott mondták hogy 24 hét alatt nem baj ha nem érzem minden nap, a babamozgásokat a 25.héttől kell figyelni, hogy legyenek minden nap. Azért megnézték, és ott ficánkolt csak én nem éreztem. Sok még a helye, ha a gerinced felé rugdos nem érzed.
2022. nov. 4. 08:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válszt🙂
2022. nov. 4. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!