Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéreztétek, hogy milyen...

Megéreztétek, hogy milyen nemű lesz a baba? Bejött a tipp?

Figyelt kérdés

2023. febr. 25. 21:48
1 2 3
 11/27 Anami válasza:
29%
Majdnem ötvenszázalék esély van rá hogy az egyik a kettő közül 🤣
2023. febr. 26. 02:41
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem majdnem, pont 50% az esély rá. 😂
2023. febr. 26. 05:20
 13/27 anonim ***** válasza:
Igen, mindkettőnél éreztem, hogy kisfiú lesz, pedig másodikra titokban kicsit lánynak drukkoltam.
2023. febr. 26. 06:58
 14/27 anonim ***** válasza:

Lányt akartam nagyon, de az első hetekben már éreztem, hogy ő bizony fiú lesz. Nem tudom megmagyarázni miért, emlékszem álltam a szekrény előtt öltöztem, néztem mennyire megváltozott a mellem-be is villant, hogy olvastam, fiúkkal jobban nő az anya mellmérete-na mondom kisfiú van odabent :) szinte biztos.

aztán a genetikai teszt is igazolta.

2023. febr. 26. 07:07
 15/27 anonim ***** válasza:
Fiút éreztem, fiú lett.
2023. febr. 26. 07:19
 16/27 anonim ***** válasza:
Megérzésem nem volt, de sokat álmodtam róla, és mindig azt álmodtam, hogy fiú. Plusz azt, hogy szőke és kék szemű, amire nem nagyon volt esélye mivel barna hajú és szeműek vagyunk, és egy szőke kék szemű kisfiam született. Úgyhogy ezen sokat nevettünk férjemmel.
2023. febr. 26. 07:34
 17/27 anonim ***** válasza:
Én megálmodtam, még a pozitív teszt előtt, hogy kisfiúval vagyok terhes. Rá 2 napra pozitív lett a teszt. A 12. Héten azt mondták kisfiú, elég határozott volt az orvos, elvileg pont beterpesztett.😄 Most vagyok 18 hetes, nemsokára megyek a kövi ultrahangra, de szerintem nem fognak akkor sem mást mondani. 😃
2023. febr. 26. 07:34
 18/27 anonim ***** válasza:

11

Jahm

Csak 4 gyerekem van..

És mind bejött eddig🤣

De nem tulajdonîtok nagy jelentőséget..

2023. febr. 26. 08:28
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem éreztem meg, különösebben nem is agyaltam rajta, persze kíváncsi voltam, de végeredményben mindegy volt a nemük... Viszont a férjem a második terhességemnél az első perctől lányként kezelte a hasamban lévő magzatot, mintha ez egy megállapított tény lett volna 😃 Hogy miért volt ennyire biztos benne, azt a mai napig sem tudom, de bejött neki, már 3 éves a lányunk. És van egy 7 éves bátyja, de nála egyikünknek sem volt megérzése.
2023. febr. 26. 09:36
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem volt semmi megérzésem, én tippelni se tudtam. Férjem mondta, hogy szerinte kislány, igaza lett. 🙂
2023. febr. 26. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!