Megéreztétek, hogy milyen nemű lesz a baba? Bejött a tipp?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 21:48
1/27 anonim válasza:
Nem éreztem meg. Lányra tippeltem, az lett.
3/27 anonim válasza:
Nem. Fiút éreztem és lány lett.
4/27 anonim válasza:
Én elsőre lányt, másodikra fiút tippeltem, és valahogy minden ismerős és barát egyetértett. De tényleg egy kivétel nem volt. Bejött mindkettő. :D
5/27 Derjaderja válasza:
Én is jól tippeltem mindkét esetben.
8/27 anonim válasza:
Én azt éreztem mikor kiderült, hogy terhes vagyok hogy lány.Sose gondoltam azt, hogy fiú.Pedig amúgy nem volt preferált nem,inkább azt beszéltük bármilyen nemű lesz egészséges legyen. 15héten mondta a nőgyógyász, hogy fiú, én ott le voltam döbbenve.Napokig mondtam otthon is, hogy pedig én azt gondolom lány.25 héten véreztem, bementem kórházba és mondják, hogy jól van a lányom:D mondom az nem lehet, mert fiú:)Valami 2 orvos is odajött + megnézni, hogy akárki is mondta hogy fiú ő bizony kislány.:D
Nem tippeltem, hanem egyszerűen lánynak éreztem,gondoltam az elejétől.
9/27 anonim válasza:
Nekem mindig bejött eddig. De nem volt kívánsàgom sosem
10/27 anonim válasza:
Mikor kiderult hogy terhes vagyok, már éreztem hogy fiú.
Mondtam is a férjemnek viccből hogy "terhes vagyok a fiunkkal" o meg azt hitte hulyeskedek.
12 héten megis tudtuk h fiú 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!