Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hányadik terhességi...

Kinek hányadik terhességi héten jelentkezett a hányinger?

Figyelt kérdés

2023. febr. 24. 23:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
7.ik hét körül :) Azóta is tart. Mellé még étvágytalanság... :) mikor nagy nehezen letuszkolok valamit a torkomon... Mert ugye enni kell... Ugyis kijon. 😂 14.ik hétben vagyok. Kislányunk lesz 🥰🤗
2023. febr. 25. 09:22
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem volt hányingerem
2023. febr. 25. 09:59
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
6-7 hetesen kb. mindkét gyereknél és addig tartott amíg nem mozdultak meg. Nekem durva volt, vészes hányás. Csak feküdni tudtam mindkettőnél, szörnyű volt.
2023. febr. 25. 10:16
 14/18 anonim ***** válasza:
előző héten. 6 hetesen kezdtem rosszul lenni, eddig még egyszer sem hánytam, bár néha úgy érzem, ha kijönne jobban érezném magam...
2023. febr. 27. 09:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Ki az a 2 elvetemült barom aki az összes hozzászólást lepontozza? Ennyire unalmas az eletetek ?
2023. febr. 27. 10:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Jézusom.. Szerintem teljesen bekéne tiltani ezt a pontozás dolgot. Semmi értelme. :) Mit érez ilyenkor az illető? Teljes elégedettséget? :)
2023. febr. 27. 10:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Énis kislányt várok. 36.hétbe vagyunk . Nekem kb. 5.6.héttől kezdődött de nagyon durván sima kifli alig ment le. És kb. 3 hónapig így voltam.De igy a végére már minden rendben inkább a gyomorsav ami kínoz.
2023. febr. 27. 11:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a baba nemétől függ bármi is ilyen szempontból.

Kisfiam 4 éves, vele mar a pozitiv teszt napjatol emelyegtem, 5.hettől durvan, utana nem sokkal félidőig hánytam is, majdnem minden nap. Es vele csak szenhidratot, csokit, edeset kivantam. És borzalmas szagundorom volt az első pillanattól.

Most kb 6 hetes vagyok. Eddig semmi bajom🙏 remélem igy marad!

2023. márc. 10. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!