Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan akinek terhesség...

Volt olyan akinek terhesség elején a rosszullét az nem hányingerrel jelentkezett?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, eddig konkrét hányingerem kB 4x volt pár percig éves után, viszont minden délelőtt úgy érzem magam kB mint aki másnapos. Ezt nem hányingernek nevezném inkább olyan általános rosszullétnek. Volt más is akinek hányinger helyett ilyesmi érzése volt? Emellett a mellem fáj és sokat járok pisilni, illetve sokat is iszom.

2020. ápr. 20. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hányingerem sosem volt egyik gyerekemmel sem, de a fáradtság jellemző volt rám is az első hetekben. 😊
2020. ápr. 20. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Faradtsag, rossz kozerzet. Hullámzó erzelmek. Rémes duhkitoresek. Hanyingerem nem volt. En szekrekedessel kuzdottem, de azzal kegyetlenul.
2020. ápr. 20. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem esténként volt enyhe émelygésem, illetve ilyen szédülés féle, tényleg olyan volt mintha becsiccsentettem volna és ettől kótyagos a fejem. Remélem érthető a megfogalmazás, nem tudom máshogy megfogalmazni. 2. trimeszterre elmúlt, az utolsó hónapban párszor előjött még, de nem volt mindennapos.
2020. ápr. 20. 15:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 😊 most egy picit megnyugodtam, hogy más is volt hasonlóan. Mert olyat már hallottam hogy valaki tünetmentesen vészelte át az első trimesztert de ezt a fajta rosszullétet még nem hallottam. Már azt hittem valami bajom van. Amúgy is ideges vagyok mert jövő héten megyek csak ultrahangra akkor már 8 hetes leszek, utoljára 5 hetesen voltam és akkor még csak petezsákot látott a doki. Szóval izgulok hogy legyen szívhang 😊
2020. ápr. 20. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, biztos minden rendben lesz,ha nem lenne tudnál róla. Én is most vagyok 7 hetes ,orvos még nem látott, a vírus miatt,majd csak két hét múlva lesz az első uh-m. Kicsit aggódom , hogy minden rendben van-e. Tüneteim vannak, fáradtság,néha émelygés főleg akkor ha kezdek éhes lenni,és kivánósság. Jobban a sós és savanyú cukrokat kívánom. Érdekes mert mindig csokis voltam de abszolút nem kell csoki,a cukrokért pedig nem igazán voltam oda. Nade ki érti ezt?🙂 Az nyugtat,hogy nem fáj semmim ,és nem vérzek abszolút. Talán ez az ami tartja a bennem a reményt míg várakoznom kell.
2020. ápr. 21. 14:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Dettó. Én is a savanyú meg a sós dolgokat kívánom. És én is pont 7 hetes vagyok. Neked első terhesség? Szurkolok akkor neked is hogy minden rendben legyen 😊 én is annak örülök hogy nem verzek, nem görcsölök. Csak sajnos annyi borzasztó sztorit hallani hogy az ember izgul
2020. ápr. 21. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már 2.baba. de ugyan úgy élem meg mint az elsőt. Csodálva és aggódva. Az első babám kisfiú lett , de vele inkább a füstölt kolbász ment paradicsommal. Édességet is ettem többet mint a mostanival. Egyelőre egyikkel sem hánytam (még)... Szeretném ha ő kislány lenne, de ha fiú az sem baj. A lényeg hogy minden rendben legyen. 🙂
2020. ápr. 22. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!