Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák tudnátok adni tippet,...

Kismamák tudnátok adni tippet, hogy ti a vaskészítményt milyen étellel együtt veszitek be? Azt írja a vasat éhgyomorra kellene bevinni de én akkor kihányom/iszonyú görcseim lesznek.

Figyelt kérdés
Tudom h sok étel akadályozza a felszívódását de ha pl csak sima fehér rizzsel venném be - annak érdekében, hogy benn is maradjon- azt se lehet?...

2023. febr. 24. 12:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Lemaradt, h a görcsölés után a vas hasmenés formában távozik, tehát olyankor sem szívódik fel...
2023. febr. 24. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Hat sajnos igen, valoban nem volna szabad tul sok kajaval bevenni, ehgyomorra volna jo, de ezt sztm senki nem birja :D

En 2 db piritost eszek es utana veszem be reggel.

Igy is nagyon faj tole a gyomrom, de hat ez van.

Ugye arra kell meg figyelni, hogy ne igyal kavet es tejet/tejtermeket legalabb 1 oraig, miutan bevetted.

Ja es c-vitamint is szedj hozza.

2023. febr. 24. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Én lefekvés előtt, este 10 körül veszem be, úgyhogy hogy 5-6 körül ettem utoljára. Nekem gyerekkorom óta szedni kell a vasat, mert nem képes tárolni a szervezetem, de ez a módszer nem terhesen és terhesen is tökéletesen működött, mindig jók az értékeim.
2023. febr. 24. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Ha megy tőle a hasad, lehet, hogy másik vassal kéne próbálkozni. Vagy minden vassal ilyen? Nekem sok vastablettától megy a hasam, de a Ferratab fortétól nem, ha esetleg szeretnéd kipróbálni.
2023. febr. 24. 13:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! többféle vastartalmú terhesvitamint, maltofert és krauterblut-ot próbáltam idáig
2023. febr. 24. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Nekem speciel mar napi haromszor kell szednem, szoval sajnos az, hogy csak lefekves elott vegyem be, nem jatszik.

Es meg igy is szornyuek az ertekeim 🤣

Ez a baba szo szerint felzabal minden tapanyagot belolem, pedig kezdettol fogva szedtem vitamint is.

Soha nem voltam vashianyos es verszegeny, de most...

En sorbifert szedek, hasmenest vagy szekrekedest nem okoz, csak ugye az elso valaszban irtam, hogy hat gyomorfajas az van.

2023. febr. 24. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan Maltofert szedek és bevált, de egyik barátnőmnek a Hipp natal étrendkiegészítőt ajánlotta a szülésznő. Elvileg ez jobban felszívódik, hasznosul.
2023. febr. 24. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!