Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen mentetek el tp-re?

Hány hetesen mentetek el tp-re?

Figyelt kérdés
2honapja volt 1vetelesem es most újra kismama vagyok 6hetes, elofordul neha kis barnazas de szedek progeszterone exeltist tablettat.Dolgozom, gyermekotthonba es félek elkapok valami betegseget ott.szerintetek ellehet menni ilyen koran tpre?
2023. febr. 23. 20:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Nàlunk akkor ír ki az orvos amikor akarod. Èn az eleje óta tp vagyok
2023. febr. 23. 20:52
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

Bárhol elmehetsz, gondolom vérzés miatt amugy is veszélyeztetett terhes vagy. A nőgyógyásztól kérj ajánlást, de azért a baciktól nem kell félni felhúzol egy maszkot sokszor mosol kezet nem ölelgeted őket tartod a lépés távolságot ennyi.

Amugy 20 hetesen mentem tp re tovább dolgoztam volna 25-30 hétig terveztem csak gondok voltak a vérnyomásommal.

2023. febr. 23. 20:55
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hónapban mentem el, de én HOban dolgoztam a 4. hónaptól. Szerintem neked egyértelműen el lehet menni már az elején, hiszen vannak rá indokok. :)
2023. febr. 23. 20:58
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
33.hétig dolgoztam, de én irodai munkát végeztem, egyébként minden alkalommal megkérdezte a nőgyógyászom, hogy akarok-e még dolgozni, mert ő tud adni javaslatot, a háziorvos meg kiír táppénzre, teljesen rajtad múlik, mikor akarod, nekem az a (jó) tapasztalatom van, hogy a dokik nem szoktak ebben akadékoskodni.
2023. febr. 23. 20:58
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

Elsővel nem voltam tp-n, egyből csedre mentem, 4héttel elöbb.

Másodikkal 32hetesen mentem el tp-re, akkor is csak amiatt, mert összevesztem a főnökömmel 🤣

(

2023. febr. 23. 21:07
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor kiírt volna a HO, de irodában dolgoztam és nem éreztem, hogy otthon jobb lenne, kellett a pénz is. A kicsi korán jött, egyik nap még dolgoztam, másik nap elment a magzatvíz.
2023. febr. 23. 21:08
 7/20 anonim ***** válasza:
86%

Igazabol vegig dolgoztam ... Dec 22en mentem be utoljara (24re voltam kiirva) de jan 2 szuletett meg.

Ha azt nezem akkor csak a kotelezo evvegi szabi ami volt 11nap.

2023. febr. 23. 21:11
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,en sem szívesen mennék el tpra,csak speciális gyermekotthonban dolgozom ami nem igazan fizikailag de lelkileg elleg stresszes es nem igazán merek kockaztatni
2023. febr. 23. 21:17
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha te így érzed, menj el és kész. :) Te gyereked, te életed, te döntésed és ha megszületik ez a 3 akkor is jusson eszedbe!
2023. febr. 23. 21:27
 10/20 A kérdező kommentje:
Egyébként a terhességi Tp az 60%? A fizud bruttójából kell levonni a %ekot?
2023. febr. 23. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!