A terhesség késői szakaszában vagy pár napos/hetes újszülött mellett elmennétek közeli hozzátartozótok temetésére?
terhesen biztos nem mennék 200 km-t, csak extrém esetben(szülő,testvér,nagyszülő).Pár napos gyerekkel sem(mondjuk én a világomat nem tudtam szülés után, járni is csak segítséggel, bénulásos fájdalmaim voltak,több hét volt mire összeszedtem magam,senki temetésére sem tudtam volna elmenni, csak ha visznek tolókocsiban,és van rokkantvécé,mert nagyon véreztem).
De pár hetessel babával már simán megoldottuk volna.
Nagyon közeli családtag esetén elmennék, amúgy nem. Majd pár héttel később elmennék inkább elbúcsúzni a sírjához.
200 km az legalább 2 órás út, mondjuk 1 a temetés, még 2 az út. Mindenórás kismamaként már ennyit ülni sem esett jól, frissen szülten meg nem szerepelt a vágyaim között egy jó benzinkúti budi. Ilyenkor már az is rizikó, hogy mivan ha útközben indul be a szülés.
Ha a szomszédban lenne, akkor természetesen elmennék kismamaként is és párnapos babával is megoldanánk azt az egy órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!