Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség késői szakaszában...

A terhesség késői szakaszában vagy pár napos/hetes újszülött mellett elmennétek közeli hozzátartozótok temetésére?

Figyelt kérdés

#temetés #Szülés környékén
2023. febr. 23. 16:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze, elmennék. Mentem is. A babám végigaludta rám kötve.
2023. febr. 23. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem.Szules előtt nem sokkal halt meg apósom, valami 7-8 órás út lett volna, mondta párom hogy ne menjek,de nálam már félidőben sem javasolta a nőgyógyász a hosszabb autoutakat.par napos csecsemővel meg szintén nem mentem volna (főleg hogy császáros voltam)
2023. febr. 23. 18:38
 13/15 babyboom567 ***** válasza:
100%

terhesen biztos nem mennék 200 km-t, csak extrém esetben(szülő,testvér,nagyszülő).Pár napos gyerekkel sem(mondjuk én a világomat nem tudtam szülés után, járni is csak segítséggel, bénulásos fájdalmaim voltak,több hét volt mire összeszedtem magam,senki temetésére sem tudtam volna elmenni, csak ha visznek tolókocsiban,és van rokkantvécé,mert nagyon véreztem).

De pár hetessel babával már simán megoldottuk volna.

2023. febr. 23. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon közeli családtag esetén elmennék, amúgy nem. Majd pár héttel később elmennék inkább elbúcsúzni a sírjához.

200 km az legalább 2 órás út, mondjuk 1 a temetés, még 2 az út. Mindenórás kismamaként már ennyit ülni sem esett jól, frissen szülten meg nem szerepelt a vágyaim között egy jó benzinkúti budi. Ilyenkor már az is rizikó, hogy mivan ha útközben indul be a szülés.

Ha a szomszédban lenne, akkor természetesen elmennék kismamaként is és párnapos babával is megoldanánk azt az egy órát.

2023. febr. 23. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Én se terhesen, se babával. A terhességem végén nem voltam olyan jó lelkiállapotban. A hormonok már teljesen összezavartak és izgultam is. Rosszul aludtam, nem tudtam enni. Szóval nem hiszem, hogy tudtam volna ennyit utazni majd a temetést magát “befogadni”. Szülés után meg azért nem, mert én speciel nem voltam fizikailag abban az állapotban. Meg a szoptatás minden energiámat felemésztette. Igazából örültem, hogy lyuk van azon a bizonyoson. De később elmennék a sírhoz és elbúcsúznék.
2023. febr. 25. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!