Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a baba, vagy valami más?...

Ez a baba, vagy valami más? Jelezhet bajt?

Figyelt kérdés

Ma olyan érzésem volt, mintha a gyerek telibe feküdt volna az egyik vesémre. Előtte azon az oldalamon feküdtem. Háromnegyed órán át nem múlt el, se ülve, se állva, se fekve. A végére eléggé zavaró volt a fájdalom erőssége, mint mondjuk aminél, ha tudod, hogy még tart egy darabig, akkor most elgondolkodsz, hogy beveszel egy fájdalomcsillapítót (pl. menstruációnál tipikusan ez az az erősség, amivel dolgozni már egyáltalán nem tudok).

Nem először fordul elő, a héten mindkét vesémnél többször éreztem. Ez a baba? Vagy a méh körüli szalag nyúlik? Kellene aggódnom? Vagy normális? Kicsit korainak gondolom, mert még csak 21 hetes terhes vagyok.

2023. febr. 21. 19:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Érdemes lenne vele elmenni orvoshoz? Elvileg március 8-ra megyek nőgyógyászhoz, 10-re belgyógyászatra.
2023. febr. 21. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező?
2023. okt. 4. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Megszületett a baba, a kislányom egészséges 3 hónapos. Semmi gond nem volt a terhességgel.
2023. okt. 4. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, baba okozta a vese bajt? Mikor szültél?
2023. okt. 4. 21:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem derült ki, de semmi komoly nem volt, lehet a szalagok nyúltak.

Július elején szültem.

2023. okt. 4. 21:29
 6/6 A kérdező kommentje:

42+0 napra.

Amúgy az biztos, hogy ezek a fájások is olyanok voltak, mint a jóslók, amire utolsó hetekben mindenki azt mondta, hogy azért van, mert nyílik a méhszáj. Nekem tuti nem nyílt ki, 1 cm-re voltam kitágulva, mikor beértünk szülni magzatvíz elfolyás miatt. Utána annyira nem haladt a szülés, hogy 8 óra alatt tágultam onnan oxitocinnal 3 cm-re, majdnem császár lett.

2023. okt. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!