Beágyazódást jelezhetik alhasi görcsök?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 14:37
1/8 anonim válasza:
Igen. De főleg a közelgő menzeszt.
2/8 anonim válasza:
Igen. Nekem is ez volt, ereztem, hogy ez mas lesz. Megjonnie meg nem kellett, ra egy hetre tudtam meg, hogy babat varok.
3/8 A kérdező kommentje:
Ciklusom 21. napja, úgyhogy még több mint 1 hét van a mensiig. Ilyen korán nem szokott még fájni, de most görcsöl és szúrkál. Az aktus pedig pont 1 hete volt.
2019. ápr. 25. 16:23
5/8 anonim válasza:
Szia. Nekem is ez a tüne. 4 diken voltam egyutt a parommal, 6 dikan volt peteéréa. Ma mar 9 dike es mar vagy 3 napja a jobb petefeszkemnel erzek nyomast, feszulest lehajolasnal is nyomast
...! Lehet a beágyazodas miatt? Remelem igen ❤
6/8 anonim válasza:
Szia. Nekem is ez a tünet. 4 diken voltam egyutt a parommal, 6 dikan volt peteérés. Ma mar 9 dike es mar vagy 3 napja a jobb petefeszkemnel erzek nyomast, feszulest lehajolasnal is nyomast
...! Lehet a beágyazodas miatt? Remelem igen ❤
8/8 A kérdező kommentje:
Nem lettem terhes :)
2019. júl. 5. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!