Palástfű teát iszok, az ovuláció utáni napokban kezdtem el, mert több helyen olvastam, hogy segítheti a beágyazódást. Van akinél sikeres volt? A menstruációt késleltetheti ez a tea?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 10:50
1/3 anonim válasza:
én ovu utántól ittam egy ciklusban, 1 héttel kitolta a ciklusom. szóval igen, késlelteti.
2/3 anonim válasza:
Késlelteti, bizony.
Nekem Norcoluttal jött csak meg, több mint három hetet késett.
Ha nincs semmi gond, ne idd feleslegesen.
Nálam progeszteronhiány van, de inkább bízom innentől a természetere, hogy összejöjjön. :(
3/3 anonim válasza:
Nekem ilyet nem okozott, pedig rengeteg problémám volt. Mindig 11-12dpo-n jött meg. Csak akkor nem, ha terhes lettem, akkor viszont napi 2 bögrével iszok míg nem jutok el orvoshoz gyógyszerért! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!