Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelezhet a baba?

Mit jelezhet a baba?

Figyelt kérdés
16. hétben vagyok, pár napja tapasztalok olykor hasfeszülést, ami simogatásra elmúlik. :D
2021. dec. 8. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Semmit. Feszülnek az izmaid, nő a méhed. Magnéziumot igyál.
2021. dec. 8. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
6%
baba jol érzi magát odabent,de szerintem korai még érezni a mozgást. Az is lehet, hogy te a babát érzed. nem tetszik neki,hogy ahogy fekszel, amit eszel, amit iszol.
2021. dec. 8. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

🤦‍♀️

2021. dec. 8. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
#2 ennyire ne legyél már idióta 😂😂 nem tetszik neki amit eszel, iszol😂😂😂
2021. dec. 8. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
25%

Nekem akkor van ilyen, amikor "összenyomom". Bizonyos testhelyzetekben (pl. ha keresztbe tett lábbal előrehajolok) mintha belülről szétkaratézna. Ha kiegyenesedek, teret hagyok neki és megsimogatom, akkor szép lassan ez az érzés is megszűnik.

Persze lehet, hogy tök egyszerűen csak valami más biológiai oka van, mondjuk nem esik jól a méhemnek a szorult helyzet, ezért befeszül, de nekem jó azt hinni, hogy a babám viaskodik ilyenkor. :D

2021. dec. 8. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:
43%
A baba semmit nem jelez, valószínűleg csak megfeszül a méhed vagy bekeményedik ami amúgy is csak max fél percig tart szóval siman hiheted h a simogatástol múlik el, pedig amúgy nem..
2021. dec. 9. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!