Egyedül jártatok NST-re?
Figyelt kérdés
Vitt valaki vagy egyedül mentetek? Ha egyedül akkor autóval vagy tömegközlekedéssel?2023. febr. 21. 06:27
2/30 anonim válasza:
Először egyedül, autóval, a végén már a férjem is itthon volt, akkor vele, szintén autóval
6/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is csak egyedül fogok tudni mert a férjem munkája miatt nem lesz itthon. Csak azt nem tudom autóval vagy tömegközlekedéssel célszerűbb e. De valószínűleg nem férek majd el már a volán mögött.
2023. febr. 21. 06:58
8/30 anonim válasza:
Egyedül, autóval. Csak a legutolsó NST-re jött velem a férjem, de csak mert vasárnap volt, és itthon volt.
9/30 anonim válasza:
Nálunk a férj be se jöhetett volna. Nagyon kicsi a hely, nem fér el plusz ember. A váró is apró, sokszor az időpontra érkezők sem fértek el.
10/30 anonim válasza:
Én is egyedül busszal mindkét gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!