Már kicsit több mint egy hete beteg vagyok először torok fajasom volt az elmúlt aztán orrdugulás, száraz köhögés, azóta folyamatosan el van dugulva az orrom és már a sírás kerülget. Egyedül az orrdugulás maradt meg folyamatosan fehér vizes az orrvaladekom amint kifujom tele van. Szörnyen kivagyok már idegileg. Kismamáknak való orrcseppet használok halottnak a csók. Folyamatosan gőzöltem minden nap többször kamillával, meg gyógyszertári inhalálóval. De semmi. Addig jó de utána újra rossz.
Soha nem jártam még így valakinek valami ötlet? Tényleg kezdek kikeszulni idegileg.
2023. febr. 18. 18:41
1/6 anonim válasza:
Ha beteg vagyok nagy dozis c vitamin es dupla adag d
Amugy homeopatiazom es gyogynovenyezek.
Mentol eukaliptusz tisztitja a legutukat levendula nyugtatja
2023. febr. 18. 18:53
2/6 anonim válasza:
Èn Rhinospray plust használok most. A tengervizes orrspray nekem semmit sem èr. Sokkal rosszabb, ha fuldoklom, mintha párszor használok orrsprayt. Előző terhességemnèl is használtam, nem lett semmi baj.
2023. febr. 18. 19:22
3/6 anonim válasza:
Lehet ez marad a terhesség végéig, nekem sajnos ez terhességgel járt.
Ovu környékén is dugul az orrom.
2023. febr. 18. 19:43
4/6 kajitani válasza:
Nekem a Xilomare bevált, tengervizes orrspray-t elvileg lehet használni. Van neki egy helyi érszűkítő hatása, ezért szünteti meg a dugulást,de attól a pár szippantástól nem fog leválni a lepény vagy ilyesmi. Sok kismama sajnos szenved a terhességi orrdugulástól is,nekem az első terhességem alatt nyáron,allergiaszezonban,a második trimeszter végén iszonyatos volt, orrspray nélkül nem kaptam levegőt,nem tudtam aludni. A kisfiam 38+4 hetesen született meg, komplikáció nélkül.
2023. febr. 18. 21:08
5/6 anonim válasza:
A nasivin gyerekeknek való orrspray-t használom. Annak tudom, hogy a hatóanyaga nem károsítja a babát dr. Google szerint. Plusz ilyenkor a lényeg, hogy legyél jobban. 1-2 hét orrspray nem fog ártani, főleg ha pici hatóanyagú.
2023. febr. 18. 21:19
6/6 anonim válasza:
Oscillococcinum! Próbáld ki :) amint egy pici tünetet érzek, ezt szedem, pont a 3 nap után már jobban is leszek. Jelenleg a második terhességem alatt is bevált, valamint elsőnél is, szoptatás alatt is. És igen, az orrfolyas is elfog múlni. De az orrdugulas az a terhesség elején amúgy is szokott lenni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!