Csuklás hogy mulasszak el?
Gondolom már nem aktuális, de legközelebb szintén jól jöhet:
Engedj vizet egy pohárba, tegyél bele szívószálat és a kislány hajoljon előre, úgy szivjon a szívószállal pár kortyot.
Én ezt a módszert még gyerekként lattam a DaVinciLearningen, aztán egyszer kipróbáltam, és tényleg bevált. Azóta mindig így csinálom és el szokott múlni. Viszont amit az előző írt olyan szempontból jobbnak tűnik, hogy bárhol bármikor kivitelezhető, ez nem jó, ha nincs épp nálad szívószál. Majd én is kipróbálom.
Ilyenkor a hőmérsékletét is érdemes figyelni, ha fázik vagy melege van attól is lehet.
A felsorolt tippekk mellett még egy kockacukor elrágása is segíthet
Nem fázik, nincs melege. Random napokon egész nap csuklik. Elmúlasztom, újrakezdi. Nagyon zavarja őt...
A kockacukor érdekes ötlet. Még nem hallottam. De amúgy se adnám pl a leírt esetben, este, fogmosás után..
Kíváncsi lennék, mi okozhatja, ha az alap dolgokat kizárjuk.
Egyszer egy doki mondta, hogy írjam fel a dátumokat, amikor egész nap csuklik. De utána nem fordult elő egyáltalán. Most meg megint előjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!