8honapos babanal lehet csendes reflux ha eddig meg nem volt?
2 nap után még nehéz megmondani, a csendes reflux azért ennél több, az enyémnél 7 hetesen vált bizonyossá. Fogzástól nem hiszem, hogy csuklana, de az éjjeli sírás az inkább fogfájás.
Ezek inkább egyszerű gyomorsav túltengésre utalnak. Nem lehet, hogy csak olyat evett amitől felment a sava? Mit eszik/iszik most? Vezettél be neki most valami újat pl: paradicsomot, vagy új teát? Gondolj vissza terhesen mitől ment fel a savad és olyat ne adj még neki. Savcsökkentésre pedig jó ha napközben többször kap rágcsálni pl kukoricagolyót, kölesgolyót, bulátát, aztán meglátod.
A tegnap kapott elöször joghurtot, a tegnap elött meg egy kis karalábét tettem a fözelékjébe, juj es tejpépet is változtattunk a napokba. Lehet igazad van és tényleg sav tultengése volt valamitöl. Adtam neki kukoricagolyot és kenyérkét is már a tegnap du.tán. Köszi a válaszod akkor ezek után a paradicsomos krumplit, tésztát ki sem probáljuk mert nekem attol savam volt terhesen!
Bocsi az ékezetekért tel. irok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!