Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiket császároztak, és...

Akiket császároztak, és érzéstelenítőt kaptak gerincbe , másnap, harmadnap nektek is nagyon fájt a fejetek és ment a fájdalom az egész gerincbe?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 14:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha emeled a fejed amíg tilos akkor utána ez van. Engem másmilyen műtét után kedves nővérek ültetve raktak az ágyba. Amíg meg nem látta a doki és le nem üvöltötte őket. De azt a pokoli fájdalmat az ellenségemnek sem kívánom ami utána volt.
2023. febr. 18. 17:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan emelhetem a fejemet. Valami régi érzéstelenítőnel volt ilyen mellékhatás. De már nem használnak ilyet.
2023. febr. 18. 18:28
 13/20 anonim ***** válasza:

12!

Mikor szültél? Én 2016-ban,és bizony lett migrénem.

Szerintem nem volt az olyan rég...

2023. febr. 18. 18:48
 14/20 anonim ***** válasza:

13-as

2017-ben szültem.

Nem azt állítom, hogy nem lehet fejfajasa bárkinek bármikor. Csak azt, hogy nem attól van, hogy felemelted a fejedet.

2023. febr. 18. 19:14
 15/20 anonim ***** válasza:

De attól volt. Mondta a doki. Csak tudja...

Legalábbis remélem,hogy tudja,mit csinál, ha már egyszer meg is műtött.

2023. febr. 18. 20:56
 16/20 anonim ***** válasza:
Két császárom volt, de nem volt semmi gond egyik után sem.
2023. febr. 18. 20:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem emeltem a fejem mégis megfájdult. Szerintem túlságosan remegtem ezért nem tudtak jól szúrni.
2023. febr. 18. 21:30
 18/20 anonim ***** válasza:
2 csaszarom volt, egyiknel sem fajt a fejem utana:)
2023. febr. 18. 23:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Pedig véletlenül háromszor is megemeltem, amikor behozták a babát. Minden alkalommal rám üvöltöttek, hogy nem szabad mert iszonyú fejfájásom lesz. Szerencsére nem lett.

De azért hozzáteszem, hogy a fejemen kívül minden porcikám annyira fájt (a hasam, a hátam ahol szúrtak, a katéter helye, a melleim stb.) hogy azt hittem 2 napig hogy végem van. Ha még a fejem is fájt volna könnyen lehet hogy kiugrok az ablakon.

2023. febr. 19. 00:40
 20/20 anonim ***** válasza:

Engem második császárnál 8-szor szúrtak meg. Mikor sikerült már akkor szólt az anesztes, hogy fájni fog a fejem.

Elsőnél is pokoli fejfájásom volt. Másnap hánytam tőle. Itt sem emeltem meg a fejem.

Nem tudom mitől függ. Nem érdeklődtem.

2023. febr. 19. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!