Akiket császároztak, és érzéstelenítőt kaptak gerincbe , másnap, harmadnap nektek is nagyon fájt a fejetek és ment a fájdalom az egész gerincbe?
12!
Mikor szültél? Én 2016-ban,és bizony lett migrénem.
Szerintem nem volt az olyan rég...
13-as
2017-ben szültem.
Nem azt állítom, hogy nem lehet fejfajasa bárkinek bármikor. Csak azt, hogy nem attól van, hogy felemelted a fejedet.
De attól volt. Mondta a doki. Csak tudja...
Legalábbis remélem,hogy tudja,mit csinál, ha már egyszer meg is műtött.
Nem. Pedig véletlenül háromszor is megemeltem, amikor behozták a babát. Minden alkalommal rám üvöltöttek, hogy nem szabad mert iszonyú fejfájásom lesz. Szerencsére nem lett.
De azért hozzáteszem, hogy a fejemen kívül minden porcikám annyira fájt (a hasam, a hátam ahol szúrtak, a katéter helye, a melleim stb.) hogy azt hittem 2 napig hogy végem van. Ha még a fejem is fájt volna könnyen lehet hogy kiugrok az ablakon.
Engem második császárnál 8-szor szúrtak meg. Mikor sikerült már akkor szólt az anesztes, hogy fájni fog a fejem.
Elsőnél is pokoli fejfájásom volt. Másnap hánytam tőle. Itt sem emeltem meg a fejem.
Nem tudom mitől függ. Nem érdeklődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!