Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első babámat várom,a 38.hétben...

Első babámat várom,a 38.hétben vagyok.Egyedül a beöntés és a gátmetszés az,amitől félek. Mennyire kellemetlenek ezek?Soha nem volt beöntésem,fogalmam sincs mire számítsak.

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 18:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
Kevés helyen van még beöntés, felvilágosult kórházakban kúpot adnak. Gátmetszés sem feltéltlen kötelező, kérheted a gátvédelmet, bár szerintem semmi értelme. Én észre sem vettem a gátmetszést, csak szülés után fürdésnél
2023. febr. 17. 23:52
 22/27 anonim ***** válasza:
85%
Én is otthon csináltam magamnak(lehet hozzá gyógyszertárban kapni kelléket, nem drága). Mondtam a kórházban, hogy megvolt otthon, nem háborgattak.
2023. febr. 18. 10:51
 23/27 anonim ***** válasza:
85%

Első gyereknél kaptam beöntést, szerintem egyáltalán nem volt gáz. Ott aztán császár lett a szülés vége.

Most a második gyereknél beöntés, kúp minden nélkül történt a szülés. Vajúdás alatt többször voltam wc-n

Igazából fogalmam sincs hogy szülés közben jött-e valami

Gátmetszés volt, de akkor tudtam meg amikor megszületett a baba és elkezdtek összevarrni. Semmit nem vettem észre a vágásból. Utólag a férjem mondta, hogy mondta az orvos hogy vágni fog

2023. febr. 18. 11:52
 24/27 anonim ***** válasza:
A beöntés csak kellemetlen, olyan fura érzés, de nem fáj. Nem jellemző, hogy első babánál gátmetszést csinálnak, inkább gátvédelemre törekszenek. Legalábbis nálam így volt, bár nem sikerült és szakadtam. Na nálam a gátvarrás fájt pokolian. A szülés ahhoz képest gyerekjáték volt.
2023. febr. 18. 21:43
 25/27 anonim ***** válasza:

9,5éve szültem Magyarorszagon, az első lányomat. Akkor sem kaptam beöntést.

(Otthon egyébként megcsináltam magamnak, mert nem szerettem volna kellemetlen helyzetbe kerülni)

Ahogy gàtmetszést sem csinàltak. Gàtvédelemmel szültem.

2023. febr. 18. 22:39
 26/27 anonim ***** válasza:

Én még nem szültem. De gyerekkorom óta szorulásos vagyok. Így gyerekként sokszor kaptam, mostanába néha kénytelen vagyok adni magamnak beöltést. Egyáltalán nem fáj és teljesen kibírható.

Én inkább a szüléstől meg a gátszabdalástól sokkal jobban félnék.

2023. márc. 15. 14:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Na, túlélted, kérdező?
2023. márc. 15. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!