Másnak is meglátszik a gátmetszése helye ahol varrták/vágták vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 11:24
1/16 anonim válasza:
Persze, hogy làtszik
Az ujjadon is lesz heg, ha elvágod mélyen
2/16 A kérdező kommentje:
Minden barátnőm akitől kérdeztem nekik meg se látszik azt mondják
2022. máj. 20. 11:27
3/16 anonim válasza:
Miért lennél szerencsétlen? Jobb esetben nem azt nézegeted egész nap.
Amúgy nekem is látszik de senkit nem zavar.
4/16 anonim válasza:
Minden műtéti heg meglatszik. A barátnőd nyilván nem nézegetik magukat. Azt sem értem, te miért teszed.
5/16 anonim válasza:
Hahha
Mert nem nézik rendesen..
Persze van szebb és csúnyább heg is.
Nekem plasztikai sebész is az orvosom, aki varrta mégis látom ( intim plaszikázik) pedig nincs 1 cm sem
6/16 anonim válasza:
Minimálisan látszik nekem is, de egyáltalán nem zavaró és nem is lehet érezni. Párom azt mondta, hogy ha nem tudná, hogy vágtak, akkor nem is venné észre.
7/16 anonim válasza:
Ha nagyon akarom látom, egy halvány fehér vonal. De régen volt (9éve), alapjában véve nekem a hegek szépen gyógyulnak és nagyon világos a bőröm is... De látszik. Van akinek jobban, sokmindentől függ mennyire.
8/16 anonim válasza:
Fehér csík szerű heg mindenképp marad. De úgyis takarja a bikini, a többi nem számít.
9/16 anonim válasza:
Halványan látom, ha tudom, hol keressem, de nem szemet szúró. Én azt hittem rosszabb lesz.
10/16 anonim válasza:
De ki nézegeti tükörrel alulról magát...? :-O :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!