Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első babámat várom,a 38.hétben...

Első babámat várom,a 38.hétben vagyok.Egyedül a beöntés és a gátmetszés az,amitől félek. Mennyire kellemetlenek ezek?Soha nem volt beöntésem,fogalmam sincs mire számítsak.

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 18:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%

Igazából mikor ott vagy már, fájdalmakkal, izgatottan, olyan rutinosan megy minden, nem olyanok ezek a dolgok, mint ahogy most elképzeled.

Ém is azt gondoltam, ciki lesz a beöntés, de annyira nem is tudtam foglalkozni vele. A gátmetszést pedig észre sem vettem, garantálom, hogy maga a kitolás fog annyira fájni, hogy fel se tűnjön.

2023. febr. 17. 19:09
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán nem fáj a beöntés, még csak kellemetlennek se mondanám. Utána wc, kijön minden és kész. Egyébként ma már kúpot adnak javarészt, van ahol azt se, ha otthon voltál wc-n.

A gátmetszést nem éreztem, mert fájás közben vágtak, ami olyan pokolian fájt, hogy semmit nem éreztem abból, amit ott lent műveltek. Egyébként már tolófájásnál vágnak.

A varrás viszont igen, fáj. Nekem a méhszáj is repedt, azt varrták, na az kegyetlen volt. Kívül már nem fájt annyira.

2023. febr. 17. 19:18
 13/27 anonim ***** válasza:
27%

"azt gondoltam, ciki lesz a beöntés"

Mi a jó Isten lenne azon ciki?

Az,hogy utána 10 szeresére tágulsz lenn és kb mindent lehet látni,az nem ciki?

2023. febr. 17. 19:23
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
A beöntés nem fáj, de sok helyen már nem is alkalmazzák amúgy. A gátmetszést abban a pillanatban meg sem érzed, lesz nagyobb bajod. Most fogom a másodikat szülni a napokban. A varráson és a varratszedésen aggódok csak. Az elsőnél a varratszedés volt a legrosszabb élményem. Könnyű szülést kívánok!🙂
2023. febr. 17. 20:12
 15/27 anonim ***** válasza:
67%

"A varrás viszont igen, fáj. Nekem a méhszáj is repedt, azt varrták, na az kegyetlen volt"

Szerintem ez is emberfüggő. Nekem varrták a méhszájam, a hüvelyfalam és a gátam, de eskü, nem igazán éreztem. Talán mert teljesen extàzisban voltam, nem tudom, de nem fájt.

2023. febr. 17. 20:12
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahol szültem kétszer is, mindegyik esetben kúpot adtak beöntés helyett. Elvonultam a mosdóban és senki nem háborgatott. Sőt, második terhességnél annyira rám sem néztek, hogy nem sokon múlt, hogy a mosdóban szülök meg. Első szülésnél észre sem vettem a gátmetszést, viszont a varrás már nem volt fájdalom mentes. Másodiknál gátvédelem volt, de sokra ment mentem vele, mert szakadtam. Szóval nem érdemes ezekkel előre foglalkozni, mert nem tudni úgysem, hogyan történik, nagyon függ az adott helyzettől.
2023. febr. 17. 20:26
 17/27 anonim ***** válasza:
53%

Elso gyereknel beontesem is volt es gatmetszesem is.

Ahogy mentem szulni a masodik babamat,en is ettol a kettotol rettegtem..vegul a beontesre nem volt ido,gatmetszes meg nem kellett...

En a beontest nagyon megalazonak ereztem...eltelt azota 9 ev de meg olyan intenziven el bennem az elmeny,hogy konkretan kiraz a hideg.

2023. febr. 17. 20:33
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Sok kórházban nem protokoll már a beöntés. Meg a vajúdásnak sok nőnél része a hasmenés, amikor a szervezet magától megszabadul a felesleges salakanyagtól. Én a kórházba indulás előtt legalább négyszer voltam wc-n. Nem lett volna mit kimosni belőlem :D de fel sem merült.
2023. febr. 17. 21:49
 19/27 anonim ***** válasza:
30%

Felnott no letedre ismerd mar a jogaidat, hogy akarsz igy gyereket nevelni ?

Nem bortonbe mesz, hanem korhazba, azt csinalnak amit JOVAHAGYSZ ! Ha mondod nem kersz beontest, akkor nincs. Vagy szerinted eroszakkal lefognak ? Azt csinalnak veled amit megengedsz, ez alol a kenyszer gyogykezeles a kivetel a pszichiatrian.

Gatmetszes detto. Mondjuk ott a te erdeked, hogy ne szakadj szanaszet.

2023. febr. 17. 22:27
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Én itthon sokszor csináltam magamnak is beöntést, így ha lesz időm, a kórházba indulás előtt megcsinálom, és a kórháziból nem kérek.

Egyébként is nem kötelező elfogadnod, nálunk a kórházban elvileg nem is szokták már. De akkor is jogod van elutasítani.

2023. febr. 17. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!