Nekem illene megvendégelni, ajándékozni a kollégáimat mielőtt elmegyek a szülési szabadságra?
Figyelt kérdés
Bocsi ha retardált a kérdés de még nem voltam ilyen helyzetben, első kisbabánkat várjuk.
Első munkahelyem,nagyon sokat fejlődtem itt mind szakmailag és személyiségemben is. Nagyon jó kapcsolatom van a főnökömmel, kollégáimmal. A főnököm anyukám korabeli, nagyon felnézek rá a szakmai tudása miatt is illetve mint ember. Szeretem őket, ők is kedvelnek engem. Szeretném őket meglepni valamivel, csak nem tudom, hogy egyáltalán szokás ilyet csinálni manapság? Arra gondoltam virágot és édességet adnék.
Mit gondoltok erről?
Köszönöm
2023. febr. 17. 16:38
11/12 anonim válasza:
Nálunk mindig annak volt egy kis ünnepség, aki elment. De, ha te is viszel sütit az jó ötlet.
12/12 anonim válasza:
Nálunk úgy van,hogy mi adtunk babaváró ajándékot, ő meg megvendégelt minket sütivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!