Ti munkahelyen megvendégelitek a férfiakat nőnap alkalmából, "cserébe" a virágért?
Magával az elvvel nem lenne bajom, ők is kedveskednek, cserébe mi is.
De nálunk sok férfi van, és kevés nő.
Ergo ha ők dobnak be pénzt a közösbe, akkor fejenként minimálisat kell beadni.
Mi meg ha akarunk sütit vagy bármit, kevesen vagyunk, és a sok férfire így arányaiban jóval többet kell beadnunk.
Szóval így nekünk, nőknek nagy költség az, hogy "megünnepelnek" minket.
Szóval mi kamatostól kifizetjük azt a szál virágot, amit kapunk, ez meg már annyira nem tetszik.
Én nem szoktam vágott virágot venni, mert nincs értelme, de egy 100 ft-os primulát se vennék meg.
Így viszont a többszöröse lesz a mi kiadásunk, ennek mi értelme?
Nálunk sem szokás megvendégelni a férfiakat, nem is hallottam még erről.
Nekem az egyik kollégám már szombaton adott nekünk csokit mert mi a műszakba csak öten vagyunk nők, a többiek az irodisták közül velük nincsenek túl jóba őket nem szokták így köszönteni.
A kollégám is azért köszöntött minket előre mert ő 3 napig szabin lesz, utána 2 napig másik műszakba mert cseréltek mivel a másik műszakos kollégának dolga van.
Mi sütni szoktunk, és abból viszünk be a munkahelyre. Múlt évben feljöttek az üzemből is köszönteni, másnap levittem egy tálca saját készítés sütit az üzembe.
A kollega, amikor hozta vissza a tálcát (elmosogatva!), nagyon köszönte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!