"egyedül vagyok a gyerekeimmel" Ez nagyon sajnálatos de ettöl miért ne lehetne nönap?
2016. márc. 3. 08:35
3/14 anonim válasza:
a nőnap egy olyan nap, amikor egy gyermekeit egyedül nevelő nő is kaphat ajándékot olyanoktól, akitől egyébként félreérthető vagy ciki lenne.
2016. márc. 3. 08:48
4/14 anonim válasza:
Ilyen keserűség mellett akár karácsony is lehetne...
2016. márc. 3. 09:03
5/14 anonim válasza:
Ha nőnapkor így kiakadsz valentin napkor elkezded csomózni a kötelet?
2016. márc. 3. 09:05
6/14 anonim válasza:
Az ilyen megkeseredett emberektől mentsen az ég mindenkit...
Szegény gyerekeid.
Azt mondjuk legalább értjük, miért maradtál egyedül.
2016. márc. 3. 11:36
7/14 anonim válasza:
Nem értem a logikát. Szívás, persze, sajnállak is, de mi köze ennek a nőnaphoz?
Valentin napon a szerelmeseket szidtad, csak mert te egyedül vagy? vagy hogy megy ez nálad?
2016. márc. 3. 12:20
8/14 anonim válasza:
Szerencsére az én páromnak nincsenek ilyen gondjai.
Ő tudja mi az a nőnap - bár én igyekszem, hogy számára az év minden napja az legyen.
"Magyarországon nőnek lenni szívás ha anya vagy és magadra maradsz... "
Megnyugtatlak: mindenhol szívás.
2016. márc. 3. 12:25
9/14 Blenderman válasza:
Nyilván ki vagy akadva, és jól esett valahol levezetned a feszültséget, ezért tetted fel a kérdést ide. Viszont az eddigi negatív válaszokat ne vedd nagyon a szívedre. A többiek reakcióját is meg lehet érteni. Csak gondolj bele, hogy az egészet Te indítottad el, és csak a negatív hozzáállásodat tükrözik vissza. Alapból szerintem egyikük sem akarna megsérteni. Ki mint vet, úgy arat. Szóval csak próbálj pozitívabb lenni, bármilyen nehéz is! :-) Az látszik, hogy nem a nőnappal van problémád igazából, csak most épp ez van aktualitásban, és a negatív gondolkodásod miatt ki vagy élezve minden olyan apróságra, amit akármilyen kis mértékben kapcsolatba tudsz hozni a problémáiddal. Ha rájössz, hogy a borús gondolatokkal csak bevonzod a negatív eseményeket (és véleményeket), akkor az életed már ettől gyökeresen megváltozhat! (Nem vagyok se pszichológus, se pszichiáter, de az biztos, hogy a rossz gondolatok még nem használtak senkinek).
2016. márc. 3. 15:44
10/14 anonim válasza:
Nem foglalkozok ilyen ökörségekkel, azt se tudom mikor van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!