Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Mi a túró az a nőnap?

Mi a túró az a nőnap?

Figyelt kérdés

egyedül vagyok a gyerekeimmel, a nőt mit kihasználandó réteget hadd ne ecseteljem nekik...

Magyarországon nőnek lenni szívás ha anya vagy és magadra maradsz...

no sebaj ebben a hónapban is kell valamit keresni a virágosoknak...

2016. márc. 3. 00:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
A nőnapon azt ünnepeljük, hogy neked, egyedülálló anyának lehetőséged van dolgozni és eltartani magad és a gyermeked, a tisztességben éhen döglés helyett. Olvasd el azt a belinkelt cikket.
2016. márc. 3. 20:17
 12/14 anonim válasza:
31%
Szerencse,hogy már nincsenek azok az össznépi nőnapok, amikor szegény pasik verset mondtak, olyan Várnai Zseni, meg Brodszky Erzsébet műveket. A nők kaptak valami műanyag tálkát, vagy kis cserepes virágot.S ezzel le lett tudva a tiszteletük egy évre.
2016. márc. 4. 15:26
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen....Kissé Megkeseredtem. Nem látok sok valós igaz tiszteletet a másik felé a környezetemben. Az hogy egyedül vagyok az az én döntésem volt. Van az az eset mikor az a Jobbik rossz...

Tök mindegy hogy minek hívjuk...Az ilyen típusú "ünnep" előtti reklámhadjáratok nálam már kiverik a biztosítékot. Ha nekem kedves a másik a hétköznapokban is jelzem felé tiszteletem ,hódolatom, szeretetem, ne adj isten igaz szerelmem...

Minap pont azért verték át a fejem a szervizbenmert egyedülálló nő vagyok, ugyanakkor jóérzéssel gondolok azokra akik próbálják megoldani az adott problémám és a feladatkörükön túl teljesítenek március 8 miatt :)

2016. márc. 5. 13:33
 14/14 A kérdező kommentje:
1 1-es várom azt a lehetőséget. ...
2016. márc. 5. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!