Nekem illene megvendégelni, ajándékozni a kollégáimat mielőtt elmegyek a szülési szabadságra?
Bocsi ha retardált a kérdés de még nem voltam ilyen helyzetben, első kisbabánkat várjuk.
Első munkahelyem,nagyon sokat fejlődtem itt mind szakmailag és személyiségemben is. Nagyon jó kapcsolatom van a főnökömmel, kollégáimmal. A főnököm anyukám korabeli, nagyon felnézek rá a szakmai tudása miatt is illetve mint ember. Szeretem őket, ők is kedvelnek engem. Szeretném őket meglepni valamivel, csak nem tudom, hogy egyáltalán szokás ilyet csinálni manapság? Arra gondoltam virágot és édességet adnék.
Mit gondoltok erről?
Köszönöm
Hát itt fordítva szokás, mi búcsúztatjuk azt, aki elmegy (babaköszöntő ajándék közösen vagy ilyesmi).
Süti, vagy két doboz bonbon, amit kinyitsz bent és körbekínálsz mindenkit, az kedves gesztus lehet, ha szeretnéd, az ajándék meg a virág szerintem túlzás.
Köszönöm mindenkinek. Igazából a virág azért jutott eszembe, mert az egyik nagyon kedves kollégám, aki már inkább barátnak mondható, egyszer említette, hogy mindig fájt neki, hogy ő sosem kapott virágot. (férfi, de csak a külseje, belül nő, tehát transznemű).
Maradok a sütinél, egy egy finom csokoládénál, a barátomat majd ezen kívül meglepem.
"Igazából a virág azért jutott eszembe, mert az egyik nagyon kedves kollégám, aki már inkább barátnak mondható, egyszer említette, hogy mindig fájt neki, hogy ő sosem kapott virágot. (férfi, de csak a külseje, belül nő, tehát transznemű)."
Akkor vegyél a születésnapjára virágot neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!