Eddig sem volt kevés hajam. De most iszonyú sok lett aminek én nagyon örülök viszont félek tőle hogy ha megszülök ki is hullik. Ez mennyire törvényszerű?
Nekem megmaradt. De én szülés után is szedtem vitaminokat.
2023. febr. 16. 17:41
3/13 anonim válasza:
Nem a vitaminokon es szoptatáson múlik.
Áltlában a hormonszint leesésével kihullik.
2023. febr. 16. 17:46
4/13 anonim válasza:
Nekem totalisan megvaltozott a hajam szülés után. Besötétedett, megerősödött és hullamos lett. A mai napig olyan. Nem változott vissza.
2023. febr. 16. 17:48
5/13 anonim válasza:
Nekem is kb 2x annyi hajam volt terhesen.
Majd szülés után 4hónappal elkezdett hullani. Szabályos kopaszfoltjaim lettek. Nagyon brutál volt. Kb egy hajmosás után a víz olyan volt mint a kör című film...
Utána mrg küzdöttem a babahajakkal. Mindenfele is álltak.
16hónapja szültem, kb most van olyan hajam, mint terhesség elött.
Fodrász vagyok. Hidd el, erre szedhetsz bármilyen vitamint, nem ezen fog múlani.
2023. febr. 16. 18:30
6/13 anonim válasza:
Nem törvényszerű. Mindig extradús hajam volt és szülés után se hullott. Olyan vastag volt a fonatom, hogy nem értem át egy kézzel.
2023. febr. 16. 18:47
7/13 anonim válasza:
Általában a szülés után kb fél évvel elkezd hullani és mikor ez megáll, akkor visszanő az eredeti mennyiségre. Nekem 6 hónap után kezdett hullani, ⁴ hónap elteltével lassult, majd megállt. A szülés után 1 évvel kezdtek babahajszálak nőni.
2023. febr. 16. 18:53
8/13 anonim válasza:
Általában kihullik. Az első terhesség során költöztünk és tiszta boldog voltam, mert az új lakásban alig volt haj, pedig előtte állandóan küzdöttem a hajak takarításával. Aztán szülés után három hónappal csomókban hullott a hajam...
Nem gondoltam volna hogy lehet durvább, sajnos most a másodiknál a terhesség alatt is hullik, bár nem durván. Vitaminok tömkelegét eszem, minden hormonszintem és vérképem tökéletes, mégis. Rettegek a szülés utáni időszaktól mert 99% hogy fokozódni fog, és látványosan kevesebb a hajam mint korahuszonévesen...
2023. febr. 16. 18:53
9/13 anonim válasza:
Gyönyörű, sűrű hajam lett a terhesség alatt. Szülés után az 5. hónapban kihullott a hajam kb. egyharmada, azt hittem meg fogok kopaszodni. Derékig érő hajam van, mindenhonnan a hajszálakat szedegettem. Gyorsan visszállt a terhesség előtti mennyiségre, pedig olyan jó lett volna ha marad.
2023. febr. 16. 21:01
10/13 anonim válasza:
Most mindenki le lett pontozva, akinek nem hullott ki a haja? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!