Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok Ti milyen áron és hova...

Lányok Ti milyen áron és hova jártok terhesgondozásra?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is!
2023. febr. 15. 11:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Magánrendelés, alkalmanként 15000 Ft, Baranya megye, Pécs.
2023. febr. 15. 12:59
 12/28 anonim ***** válasza:
Győr, magán, alkalmanként 20e Ft.
2023. febr. 15. 13:08
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
#9 ez nagyon durva.. Nagyon elkeseeítő, hogy fizetjük a TB-t és nem hogy rossz, semmilyen szolgáltatást sem kap egy kismama. Mi van akkor, ha nem tudja megtenni valaki, hogy magánba menjen... :/ Szomorú magyar valóság.
2023. febr. 15. 13:14
 14/28 anonim ***** válasza:
Magánrendelésre járok Siófokra 10 ezerért. Genetikai uh-ra és vérvételre mentem csak államiba. Nst szerencsére van nálunk, így nem kell Siófokra mennem emiatt se. 10 ezret simán megér, hogy pár perc alatt végezzek és meg is nézzenek rendesen.
2023. febr. 15. 14:07
 15/28 anonim ***** válasza:
12%

#13 már ha kórházban szülsz az maga egy hatalmas összeg, külföldön is akár több millió ft, szóval azért a kis tb-ért amit levonnak már bőven jó, ha csak ingyen szülhetsz, meg hordod a gyereked gyerekorvoshoz, védőnőhöz stb, nem lehet minden ingyen

A TB inkább egy havi biztosítás, hogy bármi ér, megműtenek, elvisz a mentő nem kapsz több milliós csekket mint pl USA-ban

Nem úgy kellene rá tekinteni, mint hogy befizet valaki havi 15000 TB-t mondjuk aztan utána majd orrba szájba mindent azonnal csinálnak neki

2023. febr. 15. 14:10
 16/28 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom te sem vagy talpig narancssárga. Ne hasonlítsd már nekem ide a külföldi viszonyokat, amikor a bérekről van szó akkor igen mélyen sunnyogtok, meg hallgattok, most is maradj inkább csendben.

Szerintem alap dolognak kellene lennie, hogy egy kismamát fogadjanak időben, és ellátást kapjon... De majd ha nekes vagy a hozzátartozódnak lesz belőle egyszer kára, gondolom mennyire leszel ilyen krv@ megértő.

2023. febr. 15. 14:14
 17/28 anonim ***** válasza:

A genetikai ultrahangokat államiban, máshol nem vállalták (Somogy megye).

Ezen kívül havi 1x a magán dokimhoz 18.500-ért.

2023. febr. 15. 14:44
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
#15, én mondjuk nem gondolom, hogy nagy dolgot vártam el azzal, hogy terhesség megállapításra hamarabb szerettem volna menni, mint a 15. terhességi hét. Nem akárhova, hanem a lakhelyem szerint kijelölt körzeti nőgyógyászhoz.
2023. febr. 15. 14:55
 19/28 anonim ***** válasza:
74%

Államiban nincs időpont? Ezt nem tehetik meg fogadniuk kell, akar soron kívül is. Biztos ez hogy nincs időpont?

Én allamiba járok ingyen. De 30-35/per alkalom körül vannak erre felé maganban.

2023. febr. 15. 14:55
 20/28 anonim ***** válasza:
66%

1. Az Obama care óta az USA-ban is ellátnak, ha dolgozol.

2. Alkalmazottként nem havi 15.000 forintot fizetsz, hanem a bruttó 7 vagy 10%-t, (az egyik a nyugdíj, a másik az eü ellátás) ami nekem havi 70-100.000 forint, de mindenkinek magasabb ennél, aki minimálbérnél többet keres.

2023. febr. 15. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!