Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok Ti milyen áron és hova...

Lányok Ti milyen áron és hova jártok terhesgondozásra?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is!
2023. febr. 15. 11:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
78%
Ingyen,államiba.
2023. febr. 15. 11:34
 2/28 anonim ***** válasza:
63%
Borsod megye, vidéki kisváros, magándoki. Egy alkalom 20 ezer forint. Mivel a megyei kórházban is rendel, ezért a genetikai ultrahangokat ott csinálta meg ingyen.
2023. febr. 15. 11:35
 3/28 anonim ***** válasza:
77%
Magánba. Egy alkalom 33 ezer. Ha nagy UH van, akkor 38 ezer forint. Budapest.
2023. febr. 15. 11:41
 4/28 A kérdező kommentje:
Államiba itt màjus előtt nincs is időpont :s vicc
2023. febr. 15. 11:44
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem, kötelesek szerintem fogadni a kismamákat. Ez pont egy olyan terület ahol a hetek nagyon számítanak. 😶
2023. febr. 15. 11:46
 6/28 anonim ***** válasza:
94%
Olyan nincs hogy nincs időpont. Nálunk a laborban van több hónapos várólista, de kismamákat soron kívül fogadnak.
2023. febr. 15. 11:47
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Kismamákat soron kívül is kell akár fogadniuk.

Államiba jártam mind a 2x

2023. febr. 15. 11:48
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

5hetesen kértem időpintot államiba. 13hetes lettem volna, mire adtak volna.

Annyit mondtam, hogy terhességmegállapítás miatt kell. 2 hét múlvára be is írtak.

Utána pedig ott adták a következő időpontot, arra a hétre ahova kellett.

2023. febr. 15. 11:49
 9/28 anonim ***** válasza:
78%

Én 2021-ben szültem, azért mentem magám terhesgondozásra, mert államira nem volt időpont.

Itt pécsen úgy volt a rendszer, hogy csak a saját körzetemben lévő nőgyógyászhoz mehetek, máshoz nem. Na ez a nőgyógyász leghamarabb a 15. hétre adott volna időpontot terhesség megállapításra is, de mivel nyugdíj előtt áll, gyakran lemondogatja az időpontokat, meg akkor a covid miatt is problémás volt az ellátás. Elmentem egy másik állami rendelésre megállapításra, de ott mondták, hogy tehesgondozásra nem fogadhatnak, csak a körzetes dokihoz mehetek.

8. héten véreztem, hívtam a körzetes dokit, közölte, hogy ha ez vetélés, így jártam, neki tele a naptára, különben is időpontért a recepciót hívjam. Na ezek után már teljesen biztos voltam benne, hogy inkább fizetek a terhesgondozásért.

12 ezer volt alkalmanként, azóta emelt a doki 15 ezerre. A nagy ultrahangokra a szülészetre küldött.

2023. febr. 15. 12:44
 10/28 anonim ***** válasza:
83%

Szia.

3 hetente néz meg a magánorvosom.

Vidék.

Alkalmanként 15 ezer Ft.

Az első terhességemnél államiba mentem. Ég és föld a különbség. Kb 5 percig se vizsgáltak. Nem vették észre, hogy baj van és sajnos el is vetéltem. Persze megmenteni nem tudták volna a terhességem, de 12 hétig abban a hitben lenni, hogy kismama vagyok és minden a legnagyobb rendben, aztán kiderül, hogy mégsem, igazi arcon csapás volt.

Soha többet állami.

2023. febr. 15. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!