Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1-2 éves gyermek mellett,...

1-2 éves gyermek mellett, hogy csináljátok végig a terhességet?

Figyelt kérdés

Kicsit félek, hogy fogok majd hajolgatni a játékokért nagy pocakkal, vagy, hogy fogom majd kiemelni a kádból, vagy felemelni az etetőszékbe, vagy szaladni utána a terhesség alatt.

Semmi segítségem nincs. Ti hogy vészelitek át a terhességet kisgyerek mellett?

2023. febr. 14. 19:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek: úgy csinaltam végig, hogy muszáj volt és kész. Tavasszal ráadaaul volt egy vetélesem méhen kívüli terhessegből, kihordtam lábon, mert a gyereket hordani kellett játszóterezni stb. Most azutolsó 2honapban kevesebbet mozdultunk ki, benti jatékok voltak inkább. De a gyereket felvenni ugyanúgy kell, ha leesik valami, ugyanúgy le kell érte hajolni, ugyanúgy kell takarítani, főzni.
2023. febr. 14. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Alszok vele napközben játékokat próbálom vele összeszedetni, nem.pakolok minden percben a fürdés után csak ha muszály akkor hozom ki én.

Naggyából megfeledkezek a tergességről ha szaladni kell utána ,ugyis fogsz mindenképpen.

Etetőszék helyett rendes széken ültetem.sokszor oda feltud mászni csak.vigyázok lene essen

2023. febr. 14. 21:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Túlélhető volt 21 hónappal, bár én is megállapítottam, hogy az előző, 3 és korkülönbséges terhesség azért egyszerűbb volt.

Megtanítottam a gyerkőcnek egy csomó mindent, lépcsőzni kézenfogva, a kádból kilépni a szélére szintén kézenfogva, az etetőszékbe meg a babakocsiba is bemászott magától, ezek a nagynál automatikusan jöttek, hogy felkapom és cipelem.

2023. febr. 15. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!