Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam genetikai uh-n,...

Ma voltam genetikai uh-n, ahol a méhlepénynél látszik egy 5mm-es amniószalag, veszelyes?

Figyelt kérdés

18 hetes terhes vagyok és 2 het mulva visszakell menjek uh-ra, de nem akarom, hogy beteg legyen a baba.

Vagy valami rendellensége legyen, ha baj lenne, elvetethetem?

2023. febr. 14. 16:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
24%
Ha ne adj isten ,barmi baja lenne sem elvetetned mar. Szulned..
2023. febr. 14. 16:48
 2/19 A kérdező kommentje:
De es, ha valami baja lesz?Aztmondta a doki, hogyha racsavarodik a vegtagjara elhalhat a kis laba vagy a keze..
2023. febr. 14. 16:50
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos benne van a pakliban,hogy ratekeredik es nem fejlodnek ki rendesen a vegtagok,kezek,ujjak… Volt olyan eset is tobb is,hogy nem okozott gondot. En biztos nem varnek ket hetet a helyedben!!! Allamiban voltal,vagy maganrendelesen??
2023. febr. 14. 16:52
 4/19 A kérdező kommentje:
Allamiban voltam.
2023. febr. 14. 16:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
En biztos,hogy keresnek egy magan genetikust… Az allami korhazak szo szerint letojnak… 38hetes terhessegem 35.hetnek felelt meg,amivel hazakuldtek,mondvan ugyis jon a programcsaszarra masfel het mulva. Ereztem ,hogy valami nem oke! Eroszakos voltam,es nekem lett igazam,surgossegi csaszarral meg aznap dun megszuletett a kisfiam. Igaz,hogy hala istennek makk egeszseges,de a doki azt mondta koszonhetem a gyerek eletet az eroszakossagomnak,mert nem birt volna ma sokat bent a baba…. Szal en azt mondom keress egy jo genetikust. Hol elsz,ha szabad kerdeznem?
2023. febr. 14. 16:57
 6/19 A kérdező kommentje:

Budapesten, enis erzem, hogy valami nem oké, mert folyamatosan barnazok illetve verzek es hiaba mondom nem írjak ra a papírra.

Csak annyit, hogy bizonytalan a terhessehi ido.

Mert dec 16-án 2 napos verzesem volt azota folyamatosan barnazok.

Momdtam is ma, de annyit mondtak valoszinuleg ezert verzek meg barnazok de ez szerintem egyaltalan nem okes...

2023. febr. 14. 17:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Na latod! Errol beszelek,hogy letojnak! :(

Van egy szuperjo genetikus. Mindjart linkelem neked a neve Timmermann Gábor. Nagyon tetszett nekem,voltam nala,azok miatt az okok miatt amiket a korhazban letojtak,es a maganorvosom is.

2023. febr. 14. 17:07
 8/19 anonim ***** válasza:
Vagyis ,ha szeretned akkor linkelem!?
2023. febr. 14. 17:10
 9/19 anonim ***** válasza:
18%

Miért, ha jobb UH nézi meg, nem lesz amnionszalagja, vagy mégis mi?:DD

Az ott van és kész, azzal nem tudnak mit csinálni bakker.

2023. febr. 14. 17:39
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Én nem vagyok szakértő, de régen azt olvastam, hogy az amnioszalag baromi ritkán tekeredik rá a babára és nem annyira para. Olvass utána. Aztán menj magánba ha úgy látod.
2023. febr. 14. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!