Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy szoktak szülésznőt felkérni?

Hogy szoktak szülésznőt felkérni?

Figyelt kérdés

Mi alapján válasszak?Hallomásból?És akkor nincs értelme orvost fizetni?Magán dokim van ezért érdekelne,mert azt hallottam a szülésznő végig velem van és az fontosabb!

Segítsetek légyszives,köszönöm!

2008. jan. 4. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Az biztos, hogy a szülésznő standard szülésnél sokkal többet ér mint az orvos... Nem tudok neked határozott választ adni, szerintem hallomásból kellene választanod, vagy esetleg kérdezd meg a dokid asszisztensnőjét...

Vagy menj fel a kórház honlapjára, hátha vannak nevek v. fényképek, és aki szimpatikusabb. Sajna jobb ötletem nincs:(

2008. jan. 4. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is fontos a szülésznő és a legjobb ha alposan utánna érdeklődsz ismerősöktől kit ajánlanak.Főleg azoktól a legjobb az ajánlás akik már túl vannak a szülésen!Jó babavárást!
2008. jan. 5. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hasonló dilemmával küszködtem. Szülésznőt azért jó fogadni, mert ő az aki folyamatosan veled van. Akkor meg minek a doki? Bízza az ember magát az ügyeletes orvosra?

Azt meg talán mégsem! így maradtam mindkettőnél. De ez persze az én véleményem.

Remélem tudtam segíteni!

2008. jan. 5. 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a nőgyógyászom ajánlotta a szülésznőt, akivel együtt szoktak dolgozni. Ha császárral szülsz, akkor a szülésznő tényleg nem sokat segít, de legalább tudod, hogy a babád jó kezekben van.

Ha normálisan szülsz, akkor a szülésznő végig melletted van, bátran kérdezhetsz tőle és segítséget és tanácsot is tud adni. Nekem az epidurális érzéstelenítést is ő intézte. A dokim csak akkor jött, amikor már a kitolásnál tartottam, mert ő meg ebben a legjobb.Szóval szerintem mind a ketten nagyon fontosak egy baba születésénél.

A legjobbakat neked és a babádnak is!

2008. jan. 7. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!