Hogy szoktak szülésznőt felkérni?
Mi alapján válasszak?Hallomásból?És akkor nincs értelme orvost fizetni?Magán dokim van ezért érdekelne,mert azt hallottam a szülésznő végig velem van és az fontosabb!
Segítsetek légyszives,köszönöm!
Az biztos, hogy a szülésznő standard szülésnél sokkal többet ér mint az orvos... Nem tudok neked határozott választ adni, szerintem hallomásból kellene választanod, vagy esetleg kérdezd meg a dokid asszisztensnőjét...
Vagy menj fel a kórház honlapjára, hátha vannak nevek v. fényképek, és aki szimpatikusabb. Sajna jobb ötletem nincs:(
Szia!
Én is hasonló dilemmával küszködtem. Szülésznőt azért jó fogadni, mert ő az aki folyamatosan veled van. Akkor meg minek a doki? Bízza az ember magát az ügyeletes orvosra?
Azt meg talán mégsem! így maradtam mindkettőnél. De ez persze az én véleményem.
Remélem tudtam segíteni!
Szia!
Nekem a nőgyógyászom ajánlotta a szülésznőt, akivel együtt szoktak dolgozni. Ha császárral szülsz, akkor a szülésznő tényleg nem sokat segít, de legalább tudod, hogy a babád jó kezekben van.
Ha normálisan szülsz, akkor a szülésznő végig melletted van, bátran kérdezhetsz tőle és segítséget és tanácsot is tud adni. Nekem az epidurális érzéstelenítést is ő intézte. A dokim csak akkor jött, amikor már a kitolásnál tartottam, mert ő meg ebben a legjobb.Szóval szerintem mind a ketten nagyon fontosak egy baba születésénél.
A legjobbakat neked és a babádnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!