Hogyan tudom felkérni a szülésznőt? Elérhetőséget ki ad hozzá? A kórházhoz vagy a dokihoz forduljak?
Szia!
Általában a dokiknak megvan, hogy melyik szülésznővel szeretnek együtt dolgozni. Én tőle kérdeztem meg, hogy kit ajánl és egy nagyon kedves nőt "kaptam". Szerintem mindenképp jobb, ha egy összeszokott páros van melletted a szülésnél.
Bocs, hogy belekérdezek, de ti hogyan, milyen szöveggel hívtátok fel a szülésznőt? Én is kaptam a dokimtól nevet és mobilszámot, nem tudom mikor hívhatom, illetve, hogy mit mondjak neki.
A kérdésre válaszolva: én is a dokit kérdeztem, hogy van e olyan szülésznő, akivel szeret együtt dolgozni, vagy ki tudna ajánlani. Egyből írta fel a nevét és a mobilszámát, de még nem hívtam :o( Ilyen béna legyek.... :o(
nekem a vedonom mondta h kit hivjak - de nekem nincs fogadott dokim, nekem csak fogadott szulesznom lesz
utolso valaszolonak: en a bemutatkozas utan es hogy honnan tudom a szamat azt mondtam, h x hetes kismama vagyok elso babaval es szeretnek egy szemelyes konzultaciot megbeszelni, ennyi, aztan ment minden a maga utjan, beszeltunk es talalkoztunk is parszor, mindent atvettunk, teljesen kepben vagyok, alig varom a szules
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!