Az bajt jelent, ha már most elmúltak az émelygések?
Figyelt kérdés
Na jó, tudom, hogy már most egy paramami vagyok, de sajnos már volt egy rossz tapasztalatunk… kb 2-3 napig iszonyatosan rosszul voltam, viszont ma már semmi. (Most 7 hetes vagyok) Nem vettem be semmilyen plusz vitamint azokon kivűl amit szedek. Tudom, akár holnap fordulhat is a kocka és lehet hogy ismét hányással kezdem a napom, de kicsit aggaszt, mert csak rosszakat olvastam erről a hirtelen változásról. Volt már valakivel hasonló? Sose gondoltam, hogy egyszer azt akarom majd, hogy rosszul legyek🤣2023. febr. 11. 18:55
11/14 anonim válasza:
Egyszer sem voltam rosszul, egyszer sem hánytam. 33 hetes vagyok:)
12/14 anonim válasza:
11..akkor ha egyszer sem voltál rosszul, nyilván tapasztalatok sincs arról, hogy bajt jelent-e ha elmúlik a rosszullét.
köszönjük a nagy semmit..
13/14 anonim válasza:
Dr. 12# talán elkéne menni orvos nem a sok okos embert kérdezni névtelenül 😅😂
Bárkinek kérdése van, tanácsadási díj ellenében keresse a 12-es válaszolót!
Egy előző kérdésnél szerzett doktorit‼️
14/14 anonim válasza:
Nem kell rögtön rosszra gondolni hogy baj van,nekem pl.a 7 héttől kezdődtek a rosszullétek, és voltak jobb vagy épp rosszabb napok.Ez ilyen,váltózó és mindenkinél más.
A rossz oldalát is megtapasztaltam,sajnos...voltak tüneteim pedig már nem is fejlődőtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!