Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az bajt jelent, ha már most...

Az bajt jelent, ha már most elmúltak az émelygések?

Figyelt kérdés
Na jó, tudom, hogy már most egy paramami vagyok, de sajnos már volt egy rossz tapasztalatunk… kb 2-3 napig iszonyatosan rosszul voltam, viszont ma már semmi. (Most 7 hetes vagyok) Nem vettem be semmilyen plusz vitamint azokon kivűl amit szedek. Tudom, akár holnap fordulhat is a kocka és lehet hogy ismét hányással kezdem a napom, de kicsit aggaszt, mert csak rosszakat olvastam erről a hirtelen változásról. Volt már valakivel hasonló? Sose gondoltam, hogy egyszer azt akarom majd, hogy rosszul legyek🤣

2023. febr. 11. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyszer sem voltam rosszul, egyszer sem hánytam. 33 hetes vagyok:)
2023. febr. 12. 07:42
 12/14 anonim ***** válasza:

11..akkor ha egyszer sem voltál rosszul, nyilván tapasztalatok sincs arról, hogy bajt jelent-e ha elmúlik a rosszullét.

köszönjük a nagy semmit..

2023. febr. 12. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Dr. 12# talán elkéne menni orvos nem a sok okos embert kérdezni névtelenül 😅😂

Bárkinek kérdése van, tanácsadási díj ellenében keresse a 12-es válaszolót!

Egy előző kérdésnél szerzett doktorit‼️

2023. febr. 13. 07:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem kell rögtön rosszra gondolni hogy baj van,nekem pl.a 7 héttől kezdődtek a rosszullétek, és voltak jobb vagy épp rosszabb napok.Ez ilyen,váltózó és mindenkinél más.

A rossz oldalát is megtapasztaltam,sajnos...voltak tüneteim pedig már nem is fejlődőtt..

2023. febr. 13. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!