Az bajt jelent, ha már most elmúltak az émelygések?
Figyelt kérdés
Na jó, tudom, hogy már most egy paramami vagyok, de sajnos már volt egy rossz tapasztalatunk… kb 2-3 napig iszonyatosan rosszul voltam, viszont ma már semmi. (Most 7 hetes vagyok) Nem vettem be semmilyen plusz vitamint azokon kivűl amit szedek. Tudom, akár holnap fordulhat is a kocka és lehet hogy ismét hányással kezdem a napom, de kicsit aggaszt, mert csak rosszakat olvastam erről a hirtelen változásról. Volt már valakivel hasonló? Sose gondoltam, hogy egyszer azt akarom majd, hogy rosszul legyek🤣
Mi innen honnan tudjuk, bajt jelent-e? Nem látunk beléd, nem tudjuk, mindenki másképp éli ezt meg.
2023. febr. 11. 18:57
2/14 A kérdező kommentje:
Persze, ezt megértem. Csak azt hittem hogy esetleg valaki megtudja osztani a saját, hasonló tapasztalatait. De köszönöm a hozzászólásod, ez igazán hasznosnak bizonyult!:)
2023. febr. 11. 18:59
3/14 anonim válasza:
Èn is aggódós vagyok, nem volt egyszerű mire állapotos lettem de aztán megtörtènt a csoda ☺️
Ne aggódj! Remèljük minden rendben van ès rendben is lesz, èn is próbálok úrrá lenni az aggódásomon. :) A tünetek ilyenek , jönnek mennek, aztán megint jönnek, el is tűnhetnek teljesen.
2023. febr. 11. 19:02
4/14 anonim válasza:
De ha beírod a hányinger, émelygés, elmúlt, tünetek, stb. szavak bármelyikét itt a keresőbe, ezer ilyen kérdést fogsz találni, ötezer válasszal és tapasztalattal, mert hetente hárman megkérdezik.
Ezért felesleges ezeredjedjére is kiírni.
2023. febr. 11. 19:04
5/14 anonim válasza:
Ne stresszelj. Amíg nem vérzel, addig valószínűleg minden rendben. Én például 7 hetesen azt sem tudtam mi az a rosszul lét. Aztán 10 héttől gyötör. Viszont vannak napok mikor elmúlik. Vagy 2 napig semmi bajom. Van hogy elmúlik a mellfajdalmam aztán 2 nap múlva visszatér. Próbálj meg megnyugodni. Tudom hogy nehéz. De ha baj van, úgy sem tudsz rajta változtatni sajnos. Inkább élvezd míg nem vagy rosszul. Élvezd hogy kisbabát vársz. Szedj vitaminokat, magnéziumot. És ne parázz ennyit, mert még nagyon sok időd lesz parázni 😄, hogy a 12.heti uh- minden rendben lesz e, hogy a következőn minden rendben lesz e, aztán, hogy jaj nehogy koraszülött legyen. Mindig lesz időszak mikor aggódhatnál. De felesleges, gondolj arra, hogy te mindent megteszel azért, hogy rendben legyenek a dolgok. Ha pedig mégis valami felmerül, akkor így kell lennie. ❤️ Kitartást. Erőt egészséget. És boldog babavárást ❤️
2023. febr. 11. 19:14
6/14 anonim válasza:
Örülj neki és ne aggódj miatta. Én az első hat hónapom végig hánytam, émelyegtem aztan eggyik napról eltünt a másikra.
2023. febr. 11. 19:25
7/14 anonim válasza:
Nekem pl. az egész terhességem tünete annyiban merült ki, hogy egy kicsit megnőtt a pocakom. (Na jó, meg sűrűn kellett mennem pisilni) - Egy makk egészséges kisfiam lett.
Ne aggódj, ilyenkor minden normális. (kivéve a vérzés, és az erős görcs)
Nyugalom, minden rendben lesz. Boldog babavárást!
2023. febr. 11. 20:12
8/14 anonim válasza:
Én hánytam egészen a szülésig minden nap többször, de kéthetente volt egy kétnapos szünet a hányinger, hanyasban. De mindig visszatért. Ez a két nap szünet segített túlélni a terhességet.
2023. febr. 11. 21:42
9/14 anonim válasza:
#8 nem irigyellek nagyon erős vagy büszke lehetsz magadra!
2023. febr. 11. 22:06
10/14 anonim válasza:
nálam rosszat jelentett
tisztán emlékszem arra a pár napra amikor elkezdtem azon gondolkozni, hogy hova lett a hányinger meg a hasfájás
olyan fura érzés volt.. (3. terhességem volt, de ilyen nem volt még előtte)
sajnos nekem missed ab lett 7 hetesen haltak el a babák (ikrek lettek volna)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!