Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ne nevessetek ki, de más is...

Ne nevessetek ki, de más is fél attól, hogy nagy WC közben az erőlködés/nyomás beindítja a szülést ?😅 tudom vicces meg gáz de na

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 14:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
#6. Nem, itt válaszolok szobanövények kérdéseire. 😉
2023. febr. 8. 18:38
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Az első terhességnél volt ilyen buta gondolatom, pedig ésszel tudtam már akkor is hogy hülyeség. Aztán amikor szültem, rájöttem hogy nincs ilyen szerencse hogy észrevétlenül kitolom a gyereket...
2023. febr. 8. 18:57
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Ööö utolap d evan. En fekudtem korhazban ilyen anyukaval. Kakilnia kellett elment a wc re es a kakilasi inger valojaban tologorcs volt es kiesett a wc be a felidos magzat. Nem maradt eletben,nyilvan. Semmi mas tunet nem volt. Utana a kov.terhesseget vegig fektettek korhazban,szegeny, de azt kihuzta vegig.
2023. febr. 9. 09:35
 14/20 A kérdező kommentje:

13#

Tuti lepontoznak majd, mivel a sok okos szerint ilyen nem történhet meg🤷🏻‍♀️

Úgy mint aki pl orvosilag nem lehet terhes de az lesz, az hazudott, vagy aki nem tudta hogy terhes csak pl 25- héten ( ugyan így volt vérzés, hasa nem nőtt stb) az is hazudik meg hülye stb 😃

Tehát

Hagyjuk is..

Amúgy köszönöm a válaszod!:)

2023. febr. 9. 09:44
 15/20 anonim ***** válasza:
71%

13: nyilván, teljesen tünetmentes volt, azért feküdt félidős terhesen kórházban, hiszen teljesen egészséges terhesség lehetett zárt méhszájjal, és mint olyan, ez indok a kórházban fekvésre.

Nem kétlem hogy igaz a sztori, csak ez nem az elmentem vécére és kiesett a gyerek sztori, és extrém ritka. Ahogy az is extrém ritka hogy valaki nem veszi észre a terhességet és megszül a semmiből.

2023. febr. 9. 11:07
 16/20 A kérdező kommentje:

15 szerintem kicsit félre értelmezted.

Azt írta feküdt ilyen anyukánál, akivel ez történt, gondolom előbb megtörtént az eset és utána került korhazba xd

2023. febr. 9. 11:12
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Otthon tortent vele es utana a kov.terhesseget kisertek figyelemmel es ott megmaradt a baba.
2023. febr. 9. 12:19
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

14. "Úgy mint aki pl orvosilag nem lehet terhes de az lesz, az hazudott, vagy aki nem tudta hogy terhes csak pl 25- héten ( ugyan így volt vérzés, hasa nem nőtt stb) az is hazudik meg hülye stb 😃"

Persze, meg a Yetit is sokan látták már.

Te ugye még hiszel a húsvéti nyusziban meg a konteókban is? Csak le ne ess a Föld széléről... ;-)

2023. febr. 9. 12:48
 19/20 A kérdező kommentje:

Örüljünk neki kedves 18# hogy a sok hülye között legalább te okos vagy🥹 menj fordulj a családodhoz majd ők támogatnak, és legközelebb indulhatsz a választáson is 😍

Végre van remény 🙏🏻

2023. febr. 9. 18:02
 20/20 anonim válasza:

Én attól félek,hogy agyvérzést kapo.

Közben ráeszmélek,hogy nincs agyam ezért folytatom.

2023. márc. 14. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!