Ne nevessetek ki, de más is fél attól, hogy nagy WC közben az erőlködés/nyomás beindítja a szülést ?😅 tudom vicces meg gáz de na
13#
Tuti lepontoznak majd, mivel a sok okos szerint ilyen nem történhet meg🤷🏻♀️
Úgy mint aki pl orvosilag nem lehet terhes de az lesz, az hazudott, vagy aki nem tudta hogy terhes csak pl 25- héten ( ugyan így volt vérzés, hasa nem nőtt stb) az is hazudik meg hülye stb 😃
Tehát
Hagyjuk is..
Amúgy köszönöm a válaszod!:)
13: nyilván, teljesen tünetmentes volt, azért feküdt félidős terhesen kórházban, hiszen teljesen egészséges terhesség lehetett zárt méhszájjal, és mint olyan, ez indok a kórházban fekvésre.
Nem kétlem hogy igaz a sztori, csak ez nem az elmentem vécére és kiesett a gyerek sztori, és extrém ritka. Ahogy az is extrém ritka hogy valaki nem veszi észre a terhességet és megszül a semmiből.
15 szerintem kicsit félre értelmezted.
Azt írta feküdt ilyen anyukánál, akivel ez történt, gondolom előbb megtörtént az eset és utána került korhazba xd
14. "Úgy mint aki pl orvosilag nem lehet terhes de az lesz, az hazudott, vagy aki nem tudta hogy terhes csak pl 25- héten ( ugyan így volt vérzés, hasa nem nőtt stb) az is hazudik meg hülye stb 😃"
Persze, meg a Yetit is sokan látták már.
Te ugye még hiszel a húsvéti nyusziban meg a konteókban is? Csak le ne ess a Föld széléről... ;-)
Örüljünk neki kedves 18# hogy a sok hülye között legalább te okos vagy🥹 menj fordulj a családodhoz majd ők támogatnak, és legközelebb indulhatsz a választáson is 😍
Végre van remény 🙏🏻
Én attól félek,hogy agyvérzést kapo.
Közben ráeszmélek,hogy nincs agyam ezért folytatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!