Ha 47 kiló vagyok és elég vékonyka, akkor hány hetesen lehet majd látni a hasamon hogy nőtt?
Szerinted mi jósok vagyunk?😅
Először a puffadás látszik, a terhespocak elsö gyereknél csak a 18-20. hét körül.
Attól, hogy vékony vagy, még egyáltalán nem biztod, hogy hamarbfog látszani.
Én is így kezdtem, 47 kilósan vékonyan, az első várandósságom kb. 25 héttől volt látható, akkor is csak oldalról, elölről. Hátulról senki nem mondta volna meg, hogy babát várok. A méhlepény tapadásától is függ a has mérete. A második és harmadik várandósságom alatt sem nőtt nagyra a pocak.
Ja, és a babák ennek ellenére nagyok voltak. (3750 g, 3750 g, 3920 g) 🙂
Én 68 kilóval kezdtem a terhességet, most értem a 38.hétbe de nem túl nagy a hasam, pedig valahol van bennem egy 3350 grammosra becsült kisfiú, és 12 plusz kiló rajtam.
Másnak félidősen van akkora pocakja, mint nekem most. Nincs egy darab terhes nadrágom sem, a régi farmer leggingseimet hordom, mert azoknak gumis a derekuk és nem szorítanak.
Szia.
En ugyanez voltam.
24 hetesen lehetett latni tutira, hogy terhes pocakom van.
Addig kb semmi hasam nem volt.
Most vagyok a 37 hetben és kipukkanok akkora a hasam.:D
Szia. Akkor én leszek a kivetel 😅😅
Első gyermekemmel 14 hetesen volt az eskuvonk, a ruhamat már ki kellett engedni az első probahoz kepest, úgyhogy már ott volt pocakom és az esküvői ruhaban is látszott😁 46 kiloval lettem terhes 23 évesen.
Jelenleg masodik gyermekem várom 27 évesen, szintén 46 kiloval kezdtem, most meg csak 11 hetes vagyok, de nagyobb a hasam mint akkor 14 hetesen, és mindenki eszreveszi 😁
#9.
Ez még ilyenkor inkább puffadás, mint várandós pocak. 11 és 14 hetesen még nem a méh nő ekkorára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!