Kinek mi vált be az első trimeszter alatti hányásra? Illetve normális hogy ilyen szomjas vagyok?
Ma vagyok 6+4, szívhang is van.
Péntek óta gyötör erős hányinger, öklendezés, hányás, gyomorfájás. Furcsa érzések a derék, vese, csípő körül.
Állandó szomjúság, ezért állandóan pisilni kell.
Kapok progeszteront a tavalyi üres petezsák miatt, illetve volt egy kis barnázásom két hete, ami elmúlt.
Szóval éhes is vagyok, de ha többet eszek kihányom, ha nem eszek fáj a gyomrom. Ilyenkor jobb a kaját bent tartani vagy jöjjön ki inkább?
Első baba, ezért ez a sok kérdés. :)
Semmi nem segít , csak a fohász hogy hamar vége lesz!
Én most töltöttem a 11. hetet, az 5.héttől kezdődött a rosszullét , eleinte napi4-5x hányással, ez ment 2 napig aztán jött egy nap szünet amikor jól voltam és tudtam enni inni. Ez így ment a 7.hétig, 2 nap hányás egy nap pihi.
Aztán ez megváltozott, és a 7.héttől már nem volt megállás , egész nap hánytam, ha ettem ki is hánytam, ittam és már jött is ki. Reggeltől reggelig ez ment csak akkor nem volt hányingerem amíg aludtam. Már epét hánytam, iszonyatosan szomjas voltam , hajnalban arra keltem, hogy ha most nem iszok meghalok. Ittam 2 nagy pohár hideg vizet, 10perc múlva az is kijött. A gyomrom folyamatosan fajt mert nem tudtam enni. Ha ettem jobb lett de ki hanytam és ugyan ott voltam. Nekem tényleg nagyon durva volt, sokat sírtam a tehetetlenségtől, tényleg azt hittem hogy ha ez így fog maradni én abba belehalok. Az erőm teljesen elment a 9.hétre, sírva mentem az orvoshoz is. Aztán jöttek a szagok, minden szagra azonnal behanytam. Aztán kb a 10.hétre elmúlt! El se hiszem. Persze még most is van hogy hányok néha 1-2x de ez kb 4-5 naponta fordul elő. Hányingerem még van, de már nem folyamatosan egész nap!
Én sok mindent kipróbáltam , gyömbért, gyömbér teát , háztartási keksz felkelés előtt, b6vitamin, mentolos cukor stb. semmi de semmi!!! nem vált be. Ami ideig óráig segített az a kóla volt sok sok jéggel. De 2 nap után azt is ki hanytam és meg is undorodtam tőle!
Őszintén sok sok lelki erőt és kitartást kívánok mindenkinek aki ilyen extrém hányással küzd mint én küzdöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!