Kinek mi vált be az első trimeszter alatti hányásra? Illetve normális hogy ilyen szomjas vagyok?
Ma vagyok 6+4, szívhang is van.
Péntek óta gyötör erős hányinger, öklendezés, hányás, gyomorfájás. Furcsa érzések a derék, vese, csípő körül.
Állandó szomjúság, ezért állandóan pisilni kell.
Kapok progeszteront a tavalyi üres petezsák miatt, illetve volt egy kis barnázásom két hete, ami elmúlt.
Szóval éhes is vagyok, de ha többet eszek kihányom, ha nem eszek fáj a gyomrom. Ilyenkor jobb a kaját bent tartani vagy jöjjön ki inkább?
Első baba, ezért ez a sok kérdés. :)
Szia! Nekem kegyetlen volt az első 3 hónap, véres hányással, undorral, gyengeséggel stb.
Az elején segített a cola. Olyannyira, hogy 2 napig elmúltak a tüneteim, éa féltem, hogy miért múltak el? 😂
Illetve a gyümölcsök segítettek, nyáron volt igy a barackot és a savanyú almát nyomtam egész nap.. Semmi más nem ment le.
Kitartást! Nekem a 14. Héttől lett jobb.
Üdv, 32 hetes kismama.
Köszönöm 🥰
Akkor ez az új életem mostantól 😂
fúú, mi ez a lepontozás megint?
Már válaszolni sincs kedvem komolyan...
Na de a kérdezőnek, nem lesz ez az életed (később jönnek más velejárók, nyugi - én mondjuk épp az aranyér miatt szenvedek), nekem már a 10-11-ik héten enyhültek a rosszullétek meg az émelygés. Igaz akkor még nem tért vissza az étvágyam, az csak a 18. héten indult be újra kb, de igy is sokkal jobban éreztem magam. Kitartást neked, remélem segit valami amit az előttem szólók tanácsoltak. :)
bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, én pénteken leszek 6+5 és akkor megyek először dokihoz
izgulok...🙂
neked mit mondott a doki 6+4-en? paraméterek...stb?
16 gratulálok! :)
Nekem azt mondta, hogy tökéletes alakja van, CRL: 5 mm, képen olyan mint egy pecsét gyűrű. Szívhang is rendben volt. :)
de jó, gratulálok én is 🙂
köszönöm a visszajelzésed
én még nem élem bele magam, tavaly volt egy kémai terhességem, ami 5+3 véget ért, ezért most félek kicsit
remélem pénteken én hasonló híreket kapok majd 🙂
sajnálom, nem is tudom én hogyan birkóznék meg egy missed ab-al
"szerencsére" nekem tavaly magától kiürült időben
azért az bíztató, h most minden rendben🙂
de én is félek és fogok is 😀
12.hétig bármi megtörténhet, aztán a 20. hétig megint, aztán amíg ki nem bújik...😀
nekem egyébként nics is nagyon tünetem...mellfeszülés ezerrel és néha apró görcsök
(tavaly barnáztam és nagyon görcsöltem is végig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!