Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi vált be az első...

Kinek mi vált be az első trimeszter alatti hányásra? Illetve normális hogy ilyen szomjas vagyok?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 6+4, szívhang is van.

Péntek óta gyötör erős hányinger, öklendezés, hányás, gyomorfájás. Furcsa érzések a derék, vese, csípő körül.

Állandó szomjúság, ezért állandóan pisilni kell.

Kapok progeszteront a tavalyi üres petezsák miatt, illetve volt egy kis barnázásom két hete, ami elmúlt.

Szóval éhes is vagyok, de ha többet eszek kihányom, ha nem eszek fáj a gyomrom. Ilyenkor jobb a kaját bent tartani vagy jöjjön ki inkább?

Első baba, ezért ez a sok kérdés. :)

2023. febr. 6. 13:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%

Szia! Nekem kegyetlen volt az első 3 hónap, véres hányással, undorral, gyengeséggel stb.

Az elején segített a cola. Olyannyira, hogy 2 napig elmúltak a tüneteim, éa féltem, hogy miért múltak el? 😂

Illetve a gyümölcsök segítettek, nyáron volt igy a barackot és a savanyú almát nyomtam egész nap.. Semmi más nem ment le.

Kitartást! Nekem a 14. Héttől lett jobb.

Üdv, 32 hetes kismama.

2023. febr. 6. 14:51
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm 🥰

Akkor ez az új életem mostantól 😂

2023. febr. 6. 14:53
 13/21 anonim ***** válasza:

fúú, mi ez a lepontozás megint?

Már válaszolni sincs kedvem komolyan...

Na de a kérdezőnek, nem lesz ez az életed (később jönnek más velejárók, nyugi - én mondjuk épp az aranyér miatt szenvedek), nekem már a 10-11-ik héten enyhültek a rosszullétek meg az émelygés. Igaz akkor még nem tért vissza az étvágyam, az csak a 18. héten indult be újra kb, de igy is sokkal jobban éreztem magam. Kitartást neked, remélem segit valami amit az előttem szólók tanácsoltak. :)

2023. febr. 6. 16:29
 14/21 anonim ***** válasza:
Kb minden praktikát próbáltam, de semmi nem vált be.
2023. febr. 6. 18:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Sós popcorn ❤️
2023. febr. 6. 20:22
 16/21 anonim ***** válasza:

bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, én pénteken leszek 6+5 és akkor megyek először dokihoz

izgulok...🙂

neked mit mondott a doki 6+4-en? paraméterek...stb?

2023. febr. 7. 15:16
 17/21 A kérdező kommentje:

16 gratulálok! :)

Nekem azt mondta, hogy tökéletes alakja van, CRL: 5 mm, képen olyan mint egy pecsét gyűrű. Szívhang is rendben volt. :)

2023. febr. 7. 15:26
 18/21 anonim ***** válasza:

de jó, gratulálok én is 🙂

köszönöm a visszajelzésed

én még nem élem bele magam, tavaly volt egy kémai terhességem, ami 5+3 véget ért, ezért most félek kicsit

remélem pénteken én hasonló híreket kapok majd 🙂

2023. febr. 7. 15:31
 19/21 A kérdező kommentje:
Én még mindig félek, tavaly üres petezsákkal lett missed ab műtétem. Az akkor nem is indult jól, szabálytalan volt a petezsák is. Most tökéletes alakja van 😊
2023. febr. 7. 15:42
 20/21 anonim ***** válasza:

sajnálom, nem is tudom én hogyan birkóznék meg egy missed ab-al

"szerencsére" nekem tavaly magától kiürült időben

azért az bíztató, h most minden rendben🙂

de én is félek és fogok is 😀

12.hétig bármi megtörténhet, aztán a 20. hétig megint, aztán amíg ki nem bújik...😀

nekem egyébként nics is nagyon tünetem...mellfeszülés ezerrel és néha apró görcsök

(tavaly barnáztam és nagyon görcsöltem is végig)

2023. febr. 7. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!