36 hetesen elkell hagyni a magnézium szedést?
Én nagyon magnéziumhiányos vagyok alapból, így végig szedtem napi 1 tasak Magnosolvot, ami 365 mg tiszta magnézium, plusz még mellé egy-két magnézium-malátot, -taurátot, mert állítólag jó többféle jól hasznosuló vegyületből bevinni.
A tapasztalataim: soha, egyetlen egyszer sem keményedtem. A 39. héten indult be a szülés spontán. A méhszájam teljes kinyílásáig 2 óra fájást éltem át, de ekkor még állt a burok, úgyhogy “élvezhettem” a fájdalmat még egy darabig. De még így is baromi szerencsés vagyok, hogy nem 24 óra gyötrelem alatt nyílt ki a méhszáj. Ha ez a magnézium miatt történt, akkor örülök, hogy szedtem!
Szerintem aki azon lamentál, hogy a magnézium majd bármit is elrejt ebből, még nem szült.
Egyébként persze én is hallottam ezt a 36. heti mendemondát, és rákérdeztem a szülésznőknél, a háziorvosomnál és a nőgyógyásznál is, mert féltem, hogy ha leállíttatják velem, jön a vádligörcs ezerrel. De mindenki egybehangzóan biztatott, hogy szedjem végig, mert a szülésre nem hat, úgyhogy fölösleges áldozatokat ne hozzak, megkeserítve még pár hetet a görcsöléssel. De van itt egy kutatás erről: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!