13 hetesen mennyi magnéziumot szedtél?
Igaz csak 10 hetes vagyok. 1 hete minden nap szedem, mert ha nem akkor görcsölgetek, a vádlim, combom begörcsöl. Annyira nem vicces.
Egyebként én a dmben vettem, asszem 800ft, 500mg magnézium
Én sem szedek.
Se terhesvitamint se semmi ilyesmit.
És most tökéletesebb a terhességem mint az első.
Első terhességemkor 6.hetesen mikor megtudtam, hogy várandós vagyok béres magnézium (előtte is szedtem hébe-hóba onnantól naponta), kb.14 hetesen váltottam magnerotra napi 1 szemre, amikor szükségét ereztem napi 2-3 is bevettem.
Most a második terhességemkor megnerotot 13.héttől szedem, viszont napi 4et is akar, mivel gyakran van mehosszehuzodasom. Van egy másfél éves gyermekem, vele sokat kell mozogni, emelgetni, és ezért van, hogy dinamikusabb a mehmozgas. Illetve derekfajasra is beveszem.
Terhesvitamin mind kettőnél a Femibion volt, mellé vasat is szedtem/szedek vérszegénység miatt.
Most a vírus helyzetben pedig D + C vitamint pluszba, utóbbit most kezdtem el mert beteg lettem(arcureggyulladas).
Sőt, én szoptatáskor is szedtem Femibiont, akkor már Megnerotot nem.
Megpróbáptam a mostani terhesseg alatt a magnesolvot mert erősebb mint a magnerot és jo ize is van, de 1 csomaggal megittam, 20p mulva már rohantam a wcre, s egész nap kb.hasmenes jott ram random.
Fel tasakkal ittam, akkor csak napi 1x ment a hasam, de nem volt az sem kellemes.. kb.10 napig próbálkoztam, letettem. Így magnerotbol kell többet bevennem.
(Nem mindenki érzékeny a magnesolvra, pl ismerősöm napi 1 tasakkal, ha panasza van 2vel is megiszik es semmi baja)
Utolsó!
Én pont dordítva vagyok.
Magnesolvból 2t is simán meg tudtam inni fiammal mikor terhes voltam, magnerottól pedig futottam a wcre 🙈😅
Nekem a 36.héten kellett letennem.
Most 2éves a fiam.
3as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!