Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetesen mennyi magnéziumot...

13 hetesen mennyi magnéziumot szedtél?

Figyelt kérdés
Magnesii citricit szedek. Eddig 2 szemet, de lehet hogy kevés, mert szurkált a hasam és bevettem mégegyet és most azt hiszem elmúlt.
2021. márc. 10. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Semennyit nem szedtem egyik gyerekkel sem. Nem is értem, miért szedik úgy sokan, mintha tictac lenne. 🤷🏼‍♀️
2021. márc. 10. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Én sem szedem. A fiammal se szedtem, 1x húzta a görcs a lábam este akkor vettem be. Meg ha véletlen úgy éreztem hogy kell de az is talán 3-4x. Most az elején nospát kellett szednem de elhagytam. 20hetes vagyok.
2021. márc. 10. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Igaz csak 10 hetes vagyok. 1 hete minden nap szedem, mert ha nem akkor görcsölgetek, a vádlim, combom begörcsöl. Annyira nem vicces.

Egyebként én a dmben vettem, asszem 800ft, 500mg magnézium

2021. márc. 10. 14:42
 4/11 anonim ***** válasza:
28%

Én sem szedek.

Se terhesvitamint se semmi ilyesmit.

És most tökéletesebb a terhességem mint az első.

2021. márc. 10. 14:58
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
En egyet sem. Az elso kettonel talan van olyan emlekem h a vege fele kellett.
2021. márc. 10. 16:28
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
19 hetes vagyok, 400mt-t szoktam bevenni, de nem mindennap. A terhesvitaminban is van valamennyi.
2021. márc. 10. 18:01
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Első terhességemkor 6.hetesen mikor megtudtam, hogy várandós vagyok béres magnézium (előtte is szedtem hébe-hóba onnantól naponta), kb.14 hetesen váltottam magnerotra napi 1 szemre, amikor szükségét ereztem napi 2-3 is bevettem.

Most a második terhességemkor megnerotot 13.héttől szedem, viszont napi 4et is akar, mivel gyakran van mehosszehuzodasom. Van egy másfél éves gyermekem, vele sokat kell mozogni, emelgetni, és ezért van, hogy dinamikusabb a mehmozgas. Illetve derekfajasra is beveszem.

Terhesvitamin mind kettőnél a Femibion volt, mellé vasat is szedtem/szedek vérszegénység miatt.

Most a vírus helyzetben pedig D + C vitamint pluszba, utóbbit most kezdtem el mert beteg lettem(arcureggyulladas).

Sőt, én szoptatáskor is szedtem Femibiont, akkor már Megnerotot nem.

Megpróbáptam a mostani terhesseg alatt a magnesolvot mert erősebb mint a magnerot és jo ize is van, de 1 csomaggal megittam, 20p mulva már rohantam a wcre, s egész nap kb.hasmenes jott ram random.

Fel tasakkal ittam, akkor csak napi 1x ment a hasam, de nem volt az sem kellemes.. kb.10 napig próbálkoztam, letettem. Így magnerotbol kell többet bevennem.

(Nem mindenki érzékeny a magnesolvra, pl ismerősöm napi 1 tasakkal, ha panasza van 2vel is megiszik es semmi baja)

2021. márc. 10. 23:07
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Ja és kb.a 34.hét körül le kellett tennem a magnéziumot. 30.hét után volt, de pontosan nem tudom mikor.
2021. márc. 10. 23:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Én pont dordítva vagyok.

Magnesolvból 2t is simán meg tudtam inni fiammal mikor terhes voltam, magnerottól pedig futottam a wcre 🙈😅

Nekem a 36.héten kellett letennem.

Most 2éves a fiam.

3as voltam

2021. márc. 11. 05:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
2 citricivel kezdtem, de eljutottam napi 6ig is (orvos javaslatára). Valaki nem értette a válaszadók közül itt, hogy miért kell. Én sokszor a boltig sem tudtam elmenni, úgy begörcsölt a hasam. Hosszabb séták kizárva. Ezeken mindig segített a magnézium. Akinek ilyen nincs, az csak örüljön.
2021. márc. 11. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!