36 hetesen elkell hagyni a magnézium szedést?
"Nekem egy mezei védőnő javasolta"
Ha fságot javasol, akkor tök mindegy a pozíciója.
Nem kell abbahagyni. Nincs jelentősége a szülésre akkor se ha szeded, akkor se ha nem.
Tehát annak van igaza, aki nem hagyatja abba.
Biztosan amiatt kaptam infúzióban amikor idő előtt indult, mert semmit nem ér
Persze..
😩
15. És szerinted van-e különbség az általad kapott infúzió és aközött, hogy a kismama megiszik napi 1 tasak Magnosolvot vagy bármi más mg készítményt?!
(Kb. mintha a koponyaröntgent hasonlítanád Csernobilhoz.)
Elavult nézet, már nagyjából csak Magyarországon alkalmaznak magnéziumot visszatartásra, és ott is ritkán, inkább más terápia kiegészítéseként.
Ha gondolod, hagyd abba. De ajánlott fokozatosan, ha nagyobb adagban szedted, különben a lábad be fog görcsölni éjjel.
Ha nem akarod abbahagyni, ne hagyd abba. Azok a fájások amik a magnéziumtól elmúlnak, nem igazi fájások. Ha egy szülés tényleg be akar indulni, adhatnak bármit, semmi nem állítja meg.
Szóval azzal se csinálsz bajt ha szeded, és azzal sem ha abbahagyod.
17
Nyilvan nem egy tasak magnesolvot szedek, hanem napi 3-3500mg -ot viszek be.. mint ahogy azt az 1 adag infúzióutan a kórhazban is kaptam.. de még így is abba kell hagynom a 36. Héten majd..( velhetően el sem jutunk odáig..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!